Damklockor

På Klockgiganten.se har vi alltid ett stort urval av damklockor. Du kan hitta ett brett sortiment av klockor till kvinnor från många olika märken så som Casio, Seiko, Festina, Fossil m.fl., och närmast alla våra klockor finns redan på lager och är redo att skickas samma dag som du beställer.

Vi ser alltid till att ha de nyaste och mest populära damklockorna i våra sortiment och du hittar allt från glamorösa klockor till festen, till mer avancerade sportklockor för sportutövaren. Du kan därför alltid hitta en klocka som passar perfekt till ditt individuella behov!

Stigande ordning

1-48 of 1208

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inspiration: Feminin och elegant design med Festina

Bland vårt utbud av Festina-klockor så finns många eleganta och feminina damur. Festina är ett schweiziskt märke med en lång och rik historia - och matchande expertis. Sedan länge så har de varit ett välkänt och erkänt märke, uppskattade för både sin design och sitt hantverk.

Festina

Det är lätt att koppla ihop Festina med Tour de France, som är ett av många cykellopp som Festina har sponsrat, men... de är så mycket mer än sportklockor; vilket bl.a. kan ses bland alla de otroliga damuren... som kombinerar vackra färger, former och material - för att skapa unika klockor.

En del av dessa har gjorts i samarbete med "Swarovski"... tillverkarna av de unika och patenterade kristallerna med samma namn, så ta gärna en närmare kik på modellerna i Festina Mademoiselle Swarovski, där alla klockor är smyckade med dessa fantastiska kristaller. Om du letar efter ett vackert och feminint damur med granna detaljer och dekorativt glitter, då är det kollektionen för dig.

 

Stigande ordning

1-48 of 1208

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Laddar...