Laddar...

Om Klockgiganten.se

Vi vill gärna berätta lite mer om oss så att du vet vem det är du handlar hos!
Vi på Klockgiganten.se är en del av det nordiska företaget Reverie ApS, som driver webbutiker i Sverige, Danmark och Norge med försäljning av primärt klockor till privatpersoner och företag. Reverie ApS har sålt klockor på nätet sedan 2011 i Danmark och är i dag ledande försäljare på flera varumärken inom klockbranschen. Klockgiganten fokuserar på den svenska marknaden och är också momsregistrerade i Sverige, med VAT.nr: 502072-5627. Reverie ApS är företaget som äger hemsidan och varorna.

Vi är passionerade vad gäller att få fram nya spännande klockor och andra produkter till dig som kund, samt att erbjuda dem till lägsta möjliga pris. Vi vill också att vi ska bli riktigt goda vänner och vi finns här för dig som kund - både före och efter leverans av varan. Vi ser därför till att svara på dina frågor på mail inom 24 timmar. Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp och om du ångrar dig så erbjuder vi hela 90 dagars bytesrätt. Vi tar ansvar för de varor vi säljer, så om varan inte fungerar eller har några fel - skicka in den till oss! Du har 2 års garanti på din vara.

Vi jobbar ständigt på att utveckla oss så att det ska vara enkelt, intressant och spännande att komma in på Klockgiganten.se. Vi hoppas få erbjuda dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Är det något mer som du tänker på eller undrar om? Skriv till oss (kundservice@klockgiganten.se) så berättar vi gärna mer!


Information om företaget

Företaget grundades 04.11.2010 och är i dag en av Sveriges största återförsäljare av bland annat Casio och Seiko-klockor.

Adress och annan information:
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2. tv.
2860 Søborg
Denmark

VAT.nr: 502072-5627
Cvr nr: 33260954
Email: kundservice@klockgiganten.se

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;