Barnklockor

Barnklockor

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

Artiklar 1-48 av 143

Sätt stigande sortering

Fibex Titanium - för allergiker

Klockgiganten.se är återförsäljare av det fantastiska märket: Fibex, som tillverkar klockor som nickelallergiker kan använda. Armbandet är gjort av silikon, och boetten av titan, vilket är helt nickelfritt! De har också 10 bar vattentäthet, vilket räcker för trycket i badkaret, eller vid simning.

Fibex Titanium

De analoga klockorna har enkel formgivning, där häftighetsfaktorn ligger på de färgstarka armbanden. Vill du veta mer om dem, så klicka här, eller kontakta vår kundtjänst.

Casio - Robusta och sportiga barnur

Om ditt barn önskar sig en häftig och sportig klocka... så behöver den nog också vara ganska robust och tålig, så att den håller för spel och lek. Casio, som du nog känner till, är ju skaparna av G-shock-klockorna, så även deras barnklockor är ofta extra tåliga... med smarta armbandsmaterial och hög vattentäthet. Alla deras barnklockor är digitala OCH häftiga. Funktioner som stoppur, alarm, datumvisning, skärmupplysning m.m., gör klockan ännu bättre. Huvudfärgerna är guld, silver och svart... och det passar ju till det mesta, och till de flesta.

Casio

Mer information om varje specifik klocka finns på deras respektive sidor, och självklart så ska du kontakta oss, om du undrar över något.

 

Fibex Mini Aqua Lume

Fibex Mini Aqua Lume

Fibex Mini Aqua Lume är en snygg kollektion med klockor för barn (eller för kvinnor, med smala handleder). Här får du mycket klocka för pengarna. De är klassificierade som 10 ATM, vilket betyder att... bara klockan inte är många decimeter under ytan, så behövs den inte tas av. Analog urskiva = bra för att lära barn konceptet: Tid. Att 10, 20, 30, 40 samt 50 är utmärkta på ringen, hjälper också till att lära barn klockan. Alla klockor har en ljusfunktion, för att lysa upp hela urtavlan... bara en knapptryckning bort.


Har du frågor om Fibex-klockorna? Vår kundtjänst står till ditt förfogande:
kundservice@klockgiganten.se

Sida
per sida

På denna sida hittar du ett stort urval av klockor till barn, samt klockor till de lite äldre ungdomarna. Barnklockorna kan köpas med motiv så som bilar, brandbilar, slott och delfiner samt i mer dämpade designer i mer klassiska och lugna färger.

Du hittar både klockor med massvis av funktioner, vilket de flesta Casio-modeller har, samt mer simpla och vanliga modeller som uteslutande visar vad klockan är.

Vi har även ett stort urval av klockor från Club serien, som är mycket populära hos tjejer och pojkar från 5-6 år och uppåt.

Fibex Titanium, helt nickelfria klockor... och WobL, klockorna med 8 individuella alarm - perfekt för att påminna barnen om allt från personlig hygien och att passa tider.

Använd gärna filtren till vänster, för att snabbare hitta den färg, funktion och de material som passar ditt barn.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;