Barnklockor

På denna sida hittar du ett stort urval av klockor till barn, samt klockor till de lite äldre ungdomarna. Barnklockorna kan köpas med motiv så som bilar, brandbilar, slott och delfiner samt i mer dämpade designer i mer klassiska och lugna färger.

Du hittar både klockor med massvis av funktioner, vilket de flesta Casio-modeller har, samt mer simpla och vanliga modeller som uteslutande visar vad klockan är.

Vi har även ett stort urval av klockor från Club serien, som är mycket populära hos tjejer och pojkar från 5-6 år och uppåt.

Fibex Titanium, helt nickelfria klockor... och WobL, klockorna med 8 individuella alarm - perfekt för att påminna barnen om allt från personlig hygien och att passa tider.

Använd gärna filtren till vänster, för att snabbare hitta den färg, funktion och de material som passar ditt barn.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Datumvisning

Artiklar 1-48 av 309

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Fibex Titanium - för allergiker

Klockgiganten.se är återförsäljare av det fantastiska märket: Poco Loco, som tillverkar klockor som nickelallergiker kan använda. Armbandet är gjort av silikon, och boetten av titan, vilket är helt nickelfritt! De har också 10 bar vattentäthet, vilket räcker för trycket i badkaret, eller vid simning.

Fibex Titanium

De analoga klockorna har enkel formgivning, där häftighetsfaktorn ligger på de färgstarka armbanden. Vill du veta mer om dem, så klicka här, eller kontakta vår kundtjänst.

Casio - Robusta och sportiga barnur

Om ditt barn önskar sig en häftig och sportig klocka... så behöver den nog också vara ganska robust och tålig, så att den håller för spel och lek. Casio, som du nog känner till, är ju skaparna av G-shock-klockorna, så även deras barnklockor är ofta extra tåliga... med smarta armbandsmaterial och hög vattentäthet. Alla deras barnklockor är digitala OCH häftiga. Funktioner som stoppur, alarm, datumvisning, skärmupplysning m.m., gör klockan ännu bättre. Huvudfärgerna är guld, silver och svart... och det passar ju till det mesta, och till de flesta.

Casio

Mer information om varje specifik klocka finns på deras respektive sidor, och självklart så ska du kontakta oss, om du undrar över något.

 

Lego - Barnklockan för lek och lär

Med en analog LEGO-klocka på handleden, så följer alltid favoritfiguren med... lätt att ta av och leka med. Armbandet justeras snabbt och enkelt efter ditt barns handled, så att det passar nu - och i många år framöver. Det enkla klick-systemet möjligör också att man kan blanda färger lite som man vill.


Har du frågor om LEGO-klockorna? Vår kundtjänst står till ditt förfogande:
kundservice@klockgiganten.se

-20%
discount
Barnklocka - Club by Inex A56508S10A
Barnklocka - Club by Inex A56508S10A
Vårt pris 280,00 kr Förr: 350,00 kr
Detaljer

Artiklar 1-48 av 309

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg