Poco Loco

Fibex Titanium Nickelfria Barnur

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Barnuren från Fibex Titanium är klockor som vi rekommenderar till barn, av flera orsaker:

Vattentät, 10 ATM
Klockorna är täta till 10 ATM, vilket betyder att de är testade i en miljö motsvarande den på 100 meters djup. Detta ska dock ej förväxlas med att klockan klarar av att vara på det djupet, eftersom i laboratoriumet så är klockan orörlig - vilket den inte är vid bruk. I verkligheten så innebär det att barnen kan ha på sig klockan när de simmar, eller sitter i badkaret.

100% nickelfri!
I allt rostfritt stål så finns den en liten mängd nickel, och även om alla våra produkter håller sig inom EUs gränsvärden - så finns det ändå alltid spår av nickel. Så är det dock ej med klockorna från Fibex Titanium, då de inte har någon rostfritt stål, och då inte heller någon nickel. I stället så har de använt titan. Titan är ett mycket dyrare material, men det får det vara värt - för att kunna tillverka helt nickelfria klockor. Med dessa klockor, så behöver du inte oroa dig för dina barns eventuella nickelallergi.

Läckert silikonarmband
Fibex Titanium-klockorna är utrustade med ett slitstarkt silikonarmband, som dessutom är behagligt för och på huden. Armbandet tål vatten, och det är väldigt enkelt att rengöra.

Formgivning
De olika modellerna har en minimalistisk formgivning, som passar alla barn. De olika färgerna ger ditt barn möjlighet att få sitt egna unika uttryck.

Klockgiganten.se är officiell återförsäljare av Fibex Titanium-barnklockor i Sverige, vilket innebär att de kommer med officiell garanti/service och är nya/kvalitetstestade. Om du har några frågor, var god och kontakta vår kundservice här, som med glädje hjälper dig att hitta det rätta och bästa köpet för dig.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;