Poco Loco

Poco Loco Nickelfria Barnur

Barnuren från Poco Loco är klockor som vi rekommenderar till barn, av flera orsaker:

Vattentät, 10 ATM
Klockorna är täta till 10 ATM, vilket betyder att de är testade i en miljö motsvarande den på 100 meters djup. Detta ska dock ej förväxlas med att klockan klarar av att vara på det djupet, eftersom i laboratoriumet så är klockan orörlig - vilket den inte är vid bruk. I verkligheten så innebär det att barnen kan ha på sig klockan när de simmar, eller sitter i badkaret.

100% nickelfri!
I allt rostfritt stål så finns den en liten mängd nickel, och även om alla våra produkter håller sig inom EUs gränsvärden - så finns det ändå alltid spår av nickel. Så är det dock ej med klockorna från Poco Loco, då de inte har någon rostfritt stål, och då inte heller någon nickel. I stället så har de använt titan. Titan är ett mycket dyrare material, men det får det vara värt - för att kunna tillverka helt nickelfria klockor. Med dessa klockor, så behöver du inte oroa dig för dina barns eventuella nickelallergi.

Läckert silikonarmband
Poco Loco-klockorna är utrustade med ett slitstarkt silikonarmband, som dessutom är behagligt för och på huden. Armbandet tål vatten, och det är väldigt enkelt att rengöra.

Formgivning
De olika modellerna har en minimalistisk formgivning, som passar alla barn. De olika färgerna ger ditt barn möjlighet att få sitt egna unika uttryck.

Klockgiganten.se är officiell återförsäljare av Poco Loco-barnklockor i Sverige, vilket innebär att de kommer med officiell garanti/service och är nya/kvalitetstestade. Om du har några frågor, var god och kontakta vår kundservice här, som med glädje hjälper dig att hitta det rätta och bästa köpet för dig.

Stigande ordning

4 artiklar

Stigande ordning

4 artiklar

  Laddar...