Laddar...

Därför ska du handla hos oss

Vi tycker att det finns många goda skäl till att du ska köpa din nya klocka från Klockgiganten.se. Om du ännu inte är övertygad av vårt stora utbud med massvis av bra priser, kan du på den här sidan läsa lite mer om några av de fördelar som du får när du handlar hos oss.


365 dagars ångerrätt

När du handlar hos Klockgiganten.se har du alltid 365 dagar på dig att bestämma dig för om varan lever upp till dina förväntningar. Om du vill ha pengarna i retur eller om du vill byta till en annan vara, kan detta göras enkelt utan några besvärligheter, så länge du returnera varan i samma skick som du mottog den i.

Snabb leverans

Om varan är på lager vid beställning så skickar vi den samma dag, så länge din beställning är lagd innan kl. 15.00. Du kan se nuvarande lagerstatus och leveranstid genom att klicka in på den aktuella varan. Expressleverans: 1-4 dagar. Standardleverans: 5-10 dagar.

Snabbt byte

Klockgiganten.se byter gärna din produkt mot en annan vara. Bytet görs enkelt med hjälp av vårt retursystem. Det enda du behöver för att kunna registrera din retur är ditt ditt ordernummer.

Minimum två års garanti

Klockgiganten.se erbjuder alltid minst två års garanti på alla varor. Du kan se hur lång tid garantin gäller för en specifik vara, genom att klicka in på varan.

Gratis frakt - vid köp över 1000 kr

Frakt från 49 kr, men vid köp över 1000 kronor så bjuder vi på frakten.


Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;