Herrklockor

Att köpa en herrklocka är inte alltid en lätt uppgift. Klockan som sitter på din arm signalerar fler saker än vad man tror.

En herrklocka ska reflektera din personlighet, och det är därför viktigt vilken klocka du väljer. När du köper en ny klocka är det viktigt att du hittar en som passar precis dig.

Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av alla produkter här, och vi strävar alltid efter att ha de nyaste och mest populära klockorna i vårt sortiment, så att du kan hitta klockan som passar just dig.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Datumvisning

Artiklar 1-48 av 1770

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Inspiration - Banbrytande innovation med Seiko

Seikos historia började redan 1881, då den 22-åriga entreprenören, Kintaro Hattori, öppnade dörrarna till sin butik i centrala Tokyo; Seikosha... där han sålde och reparerade klockor. I dag, med långt över ett sekels erfarenhet och innovationer som följd, så är Kintaro Hattoris företag fortfarande lika dedikerat strävan efter perfektion.

Alltid ett steg före de andra” är Seikos motto; ord som märket verkligen efterlever. Med denna inställning så är det inte underligt att Seiko varit först med flertalet stora och banbrytande innovationer, inom olika områden för armbandsklockor. Deras mest uppskattade kollektioner är: Astron, Prospex, Presage samt Premier. Dessa kollektioner har flyttat många gränser, som t.ex.: Seiko Astran, världens första GPS sol-ur, som... oavsett var i världen som du befinner dig, (genom en knapptryckning) anpassar sig till din tidszon - och den får all energi som den behöver, från alla sorters ljus.

Mer om Seiko här.

Inspiration - Finn din perfekta Fossil

Hos märket Fossil erbjuds du ett stort urval av härliga klockor med underbar formgivning; från den klassiska kronografen till den nyaste smartklockan. De har fokus på att tillverka fräscha klockor i tidlös design... som komplement till din stil. Välj efter funktion, utseende, säsong, humör... hitta den perfekta klockan för dig.

Det finns bara ett Fossil, men massor av Fossil.

Med Fossil så kan du vara säker på att det inte bara är det yttre som spelar roll, för de använder sig av den senaste och mest innovativa teknologin samt de bästa material; som säkrar att du har en väldigt pålitlig och ytterst hållbar klocka. Se hela deras urval här.

 

Inspiration - Flytta gränserna med Casio G-Shock

På listan över världens mest kända och respekterade ur-märken så hittar vi alltid: Casio, och det finns skäl till det. Casio har länge tillverkat några av världens mest avancerade och precisa armbandsklockor, och är särskilt känd för sin innovation inom: digitala armbandsklockor.

Casio har lanserat flera läckra kollektioner, men  G-Shock, som är en av världens mest tuffa klock-kollektioner, är en av deras mest kända. Redan 1983 kom den första modellen ut, och den var resultatet av hundratals försök - att skapa den oförstörbara klockan. Dessa stötsäkra klockor, som klarar ett fall på 10 meter, är höjden av armbandsklockor tålighet, och en självklar favorit bland aktiva personer... speciellt de som gillar att flytta gränserna.

-32%
discount
Casio AWG-M100-1AER
Casio AWG-M100-1AER
Vårt pris 1 583,00 kr Förr: 2 324,00 kr
Detaljer
-13%
discount
Både digital och analog - Casio GA-100-1A4ER
Både digital och analog - Casio GA-100-1A4ER
Vårt pris 1 107,00 kr Förr: 1 268,00 kr
Detaljer
-12%
discount
En Casio digitalklocka - Casio F-105W-1A
En Casio digitalklocka - Casio F-105W-1A
Vårt pris 247,00 kr Förr: 281,00 kr
Detaljer
-32%
discount
Casio G-Shock AWG-M100B-1AER
Casio G-Shock AWG-M100B-1AER
Vårt pris 1 583,00 kr Förr: 2 324,00 kr
Detaljer
-22%
discount
Fossil Machine FS4682
Fossil Machine FS4682
Vårt pris 1 635,00 kr Förr: 2 108,00 kr
Detaljer

Artiklar 1-48 av 1770

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg