Herrklockor

Herrklockor

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

Artiklar 1-48 av 1785

Sätt stigande sortering
SWISS MILITARY HANOWA Flash Sale - Minimum 20% Off - 24 hours!SWISS MILITARY HANOWA Flash Sale - Minimum 20% Off - 24 hours!
Spartos Myles Steel Blue SPW8104
Spartos Myles Steel Blue SPW8104
Vårt pris 525 kr Pris 2 095 kr
Mer information
Aistrup Automatik 200M Diver AIW8302
Aistrup Automatik 200M Diver AIW8302
Vårt pris 1 425 kr Pris 4 013 kr
Mer information
Både digital och analog visning av tid - Fibex Active Fusion FIBEXMX01
Fibex Active Fusion FIBEXMX01
Vårt pris 305 kr Pris 1 095 kr
Mer information
Stålklocka med den "kungliga" kombinationen av blått och guld -  Prevetti ProDiver PR13005
Prevetti Traditions PR1305
Vårt pris 625 kr Pris 2 595 kr
Mer information
Sida
per sida

Att köpa en herrklocka är inte alltid en lätt uppgift. Klockan som sitter på din arm signalerar fler saker än vad man tror.

En herrklocka ska reflektera din personlighet, och det är därför viktigt vilken klocka du väljer. När du köper en ny klocka är det viktigt att du hittar en som passar precis dig.

Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av alla produkter här, och vi strävar alltid efter att ha de nyaste och mest populära klockorna i vårt sortiment, så att du kan hitta klockan som passar just dig.

Inspiration

Banbrytande innovation med Seiko

Seikos historia började redan 1881, då den 22-åriga entreprenören, Kintaro Hattori, öppnade dörrarna till sin butik i centrala Tokyo; Seikosha... där han sålde och reparerade klockor. I dag, med långt över ett sekels erfarenhet och innovationer som följd, så är Kintaro Hattoris företag fortfarande lika dedikerat strävan efter perfektion.

Alltid ett steg före de andra” är Seikos motto; ord som märket verkligen efterlever. Med denna inställning så är det inte underligt att Seiko varit först med flertalet stora och banbrytande innovationer, inom olika områden för armbandsklockor. Deras mest uppskattade kollektioner är: Astron, Prospex, Presage samt Premier. Dessa kollektioner har flyttat många gränser, som t.ex.: Seiko Astran, världens första GPS sol-ur, som... oavsett var i världen som du befinner dig, (genom en knapptryckning) anpassar sig till din tidszon - och den får all energi som den behöver, från alla sorters ljus.

Mer omSeiko här.

 

 

Finn din perfekta Fossil

Hos märket Fossil erbjuds du ett stort urval av härliga klockor med underbar formgivning; från den klassiska kronografen till den nyaste smartklockan. De har fokus på att tillverka fräscha klockor i tidlös design... som komplement till din stil. Välj efter funktion, utseende, säsong, humör... hitta den perfekta klockan för dig.

Det finns bara ett Fossil, men massor av Fossil.

 

Med Fossil så kan du vara säker på att det inte bara är det yttre som spelar roll, för de använder sig av den senaste och mest innovativa teknologin samt de bästa material; som säkrar att du har en väldigt pålitlig och ytterst hållbar klocka. Se hela deras urval här.

 

SWISS MILITARY HANOWA Flash Sale - Minimum 20% Off - 24 hours!SWISS MILITARY HANOWA Flash Sale - Minimum 20% Off - 24 hours!

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;