Prevetti

Prevetti Klockor

Prevetti är resultatet av ett slumpartat möte med en anspråkslös man, som kunde visa vad som verkligen är värdefullt i livet. En äldre man går till sin lokala taverna, för en stunds umgänge i gott sällskap. Han ser två nya ansikten; främlingar, som han går fram och presenterar sig för. De yngre männen är där på semester, och för att avnjuta lokala seder, rätter och drycker. Samtalet resulterar i att han bjuder hem dem, för att verkligen få uppleva det underbara i vardagen. Kvällen därpå, så öppnas en ny värld för dessa män, och en ny framtid växer fram.
Herr Prevetti, den äldre mannen, kan konsten att få allt att låta och vara intressant. I drygt 40 år så hade han jobbat som en urmakare, med en egen liten affär – framgångsrik och uppskattad, men begränsad till den lokala marknaden i och omkring Salerno. Hans yrkesval var ingen dröm, utan ett kall – som kom sent i livet. Som ung så hade han andra drömmar och mål, men när hans fru gav honom hans första armbandsklocka, på deras bröllopsdag, då upptäckte han en skönhet och elegans, som för alltid kom att förändra honom. Allt som en klocka kan göra för en människa, utöver att förtälja tid – så som att lägga på ett lager stil... ett lager med självkänsla och självförtroende. Alla de små intrikata detaljerna som jobbar ihop, precis som i naturen, förtrollade honom.
Här, hemma hos familjen Prevetti, i byn Positano på Amalfikusten... i italienska Kampania... så blev deras gäster hänförda... och förtrollade. De fick se klocksamlingen som bestod av enbart enkla och billiga klockor, där var och en av dem berättade en historia... var ett minne. Där och då förstod gästerna vad en klocka kan göra... vad den kan vara värd. ”il bello nel piccolo” - det vackra i det lilla... i kombination med det italienska mottot: ”dolce far niente” - det ljuva i att göra ingenting, passade bra in, där och då, på den Prevetti-familj som omfamnade dessa gäster, och bjöd dem att leva livet – enkelt... och ljuvligt.
Redan när gästerna var på väg hem till sitt hotell, så hade tanken redan rotat sig djupt. Det här var deras kall: att tillverka armbandsklockor i och efter herr Prevettis anda.
I Prevettis klockor så får du allt det som herr Prevetti ”är”; en elegant klocka som du har råd att köpa och hög kvalitet. All design grundas på: Harmoni, karisma, självförtroende och sofistikerad elegans.

Klockgiganten har utsetts till officiell återförsäljare av klockor från Prevetti, vilket garanterar alla som köper via oss: äkthet, officiell garanti och tillgång till officiell service.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

41 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering