Lego Klockor

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Gillar dina barn LEGO? Då kan vi erbjuda en rad klockor och väckarklockor som både ser ut samt fungerar som LEGO klossar och figurer. Klockorna har satts samman genom samma funktion som andra LEGO leksaker, vilket innebär att de kan byggas på och byta design efter önskemål. En del av klockorna har till och med en medföljande LEGO-figur som matchar klockans design. Här hittar du både Star Wars, Poliser, Brandmän och Djurmotiv, som kan passa de minsta. Därtill erbjuder vi flertalet väckarklockor som ser ut som LEGO figurer. Ta en titt och köp en fin present till de små!

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av LEGO klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;