WobL Klockor

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Pris

3 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida
Låt oss presentera WobL: Världens minsta alarmklocka!
WobL är ett amerikanskt företag som har specialiserat sig på att tillverka digitala armbandsklockor med två speciella inriktningar: Alarm + Barn. WobL passar för alla, men... om man har någon funktionsvariation så kan WobL vara bäst. Om man har lätt för att glömma bort tiden... glömma att äta, dricka, ta insulin/medicin, gå på toaletten - eller om man har en hörselnedsättning, så att man t.ex. inte hör skolklockan ringa in/ut från rast/lektion... då kan WobL underlätta tillvaron.

Vad är så speciellt med WobL? Jo, till att börja med så har klockorna 8 individuella alarm, och de kan ljuda, vibrera eller göra bägge samtidigt. Nedräkningstimer, från 15 minuter till 24 timmar. Säkerhetsmekanism så att inställningar inte kan ändras av misstag. 3 ATM vattenresistans = de klarar sig även om de råkar få lite vatten på sig vid tandborstning eller handtvättning. Kardborre-armbandet gör att klockan lätt kan passa perfekt, och sitta bekvämt - utan att irritera på något sätt.

Observera: Även om klockorna främst är tillverkade för barn, så kan de självklart även bäras av storvuxna ungdomar, eller vuxna. Då behöver sannolikt armbandet bytas ut, så ha det i åtanke.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;