TRIWA

TRIWA klockor

TRIWA är en akronym för ”Transforming the Industry of Watches”. Genom färg och materialval framhäver TRIWA attityd och individualitet i sin kreativa och färgstarka design på sina produkter i en mer traditionell värld av klockor och accessoarer. Varje klocka som lämnar Stockholms stad ger dig en unik design som kan spegla din stil och personlighet. TRIWA har ett varierande utbud av klockor, från klassisk design med traditionella färger och material till klockor som har en mer okonventionell stil och material. Kort sagt, du vet att du sticker ut när du bär en TRIWA klocka.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av TRIWA i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Handla enligt
Rensa alla
Handlar nu enligt
  1. Kön 57 Ta bort Denna Artikel
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg