Kronaby Hybridklockor

Det svenska märket Kronaby har skapat smarta hybridklockor som har satt prägel på urmarknaden även utanför Sveriges gränser. Klockorna utmärker sig med sin formgivning, och för sina fantastiska (användarvänliga) funktioner. Klockornas mjukvara uppdateras löpande, så det är enbart fantasin som sätter gränser för funktionaliteten. Kronabys hantverk är av högsta kvalitet. I videon härunder så får du en kort presentation av vad Kronaby har att erbjuda dig:

Hos Klockgiganten.se är vi stolta över att få vara auktoriserad återförsäljare av Kronaby klockor. Det garanterar att klockorna är äkta, kommer med officiell service och garanti - samt är kvalitetstestade.

 

Stigande ordning

18 artiklar

Connected, never distracted

Som de flesta av oss nog redan känner till, så är ibland "uppkopplad" samma sak som "distraherad". Kronaby vill skapa tydligare gränser mellan de två, och deras slogan är: "Connected, never distracted". Kronabys Smartwatch ger dig möjlighet att själv filtrera notifikationer, till den grad så att du kan ställa in från vem, eller om vad, som du vill få notiser om.

Kronaby har skapat flertalet filmer som visar hur du kan kan vara uppkopplad utan att bli distraherad. Här visar vi en av de filmerna, som visar hur du gör.

Stigande ordning

18 artiklar

  Laddar...