Daniel Wellington damklockor

Daniel Wellington damklockor

De minimalistiska och stilrena klockorna från Daniel Wellington förbinds med "preppy"-stilen som i hög grad präglar dagens modebild. Damklockorna från Daniel Wellington kan antingen fås med färgglada natoremmar, eller med stilrena läderarmband, och med boett i lyxigt roséguld eller klassisk silver. Klockorna är ytterst populära tack vare dess klassiska och tidlösa design. Oavsett om klockan ska användas till vardags eller fest, är dessa Daniel Wellington damklockor den perfekta accessoaren och partnern.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Daniel Wellington klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg