Carrie Taylor

Lexington

Details

Astoria

Details

Carrie Taylor Jewelry

Details

Classic Date Sapphire

Details
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Stone
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Tillverkare
Smycken färg
Smycke typ
Smyckesmaterial

Artiklar 1-48 av 74

Sätt stigande sortering
Rödguld-metall med tunn boett och glidlås - Carrie Taylor Astoria CA4000-RHWHRG
Carrie Taylor Astoria CA4000-RHWHRG
Vårt pris 499 kr Pris 1 099 kr
Mer information
Sida
per sida

Carrie Taylor New York-klockor

Carrie Taylor New York tar/får sin inspiration från staden: New York City – av många kallad ”The Big Apple”. Det är många som har knockats av andan, stilen, farten och livet i N.Y.C., och så även grundarna av Carrie Taylor New York. En smältdegel av kultur, ursprung, smak och stil – och en vilja att både omfamna och släppa lös sin personliga stil, på samma gång. Här kan man se moden som var, moden som kommer och sådant som aldrig kommer att bli mode. En och annan stil kan nog ha råkat balansera över på fel sida av genialitet och galenskap, men överallt finns inspiration att hämta. En sak som skiljer ut sig lite extra här, som ibland kan upplevas som en röd tråd i invånarnas stil; är att accessoarerna är så betydande här. Efter några amatörintervjuer med ”mannen på gatan” så blev det tydligt att det är accessoarerna som tonger stilen. Man kan ha en ganska liten garderob med en mix av klassisk stil och unika saker... som man ”styr upp” allt med. Detta är orsaken till att Carrie Taylor New York-kollektionerna består av både klassiska och mer versatila stilar, likväl som unika och mer glamorösa dito. Feminin design som blandar karisma och elegans; fångar själen och livet i N.Y.C., samt de fashionistas som förgyller dess innanmäte.
Personlig stil – damur... Carrie Taylor New York är för dig.

Som auktoriserad återförsäljare av klockor från Carrie Taylor New York, så är du garanterad att du får en äkta klocka; självklart med garanti.
Köp säkert – köp hos oss!

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;