Seiko

5 Sports

Details

Astron

Details

Prospex

Details

Presage

Details
Laddar...

Artiklar 1-48 av 328

Sätt stigande sortering
Seiko 5 Automatic 37mm SNKE04K1 Seiko 5 Automatic 37mm SNKE04K1
Seiko 5 Automatic 37mm SNKE04K1
Vårt pris 2 199 kr Pris 3 099 kr
Mer information
Seiko Classic Quartz SUR553P1
Seiko Classic Quartz SUR553P1
Vårt pris 2 899 kr Pris 3 999 kr
Mer information
Seiko Classic Sapphire Mens SUR449P1
Seiko Classic Sapphire Mens SUR449P1
Vårt pris 2 299 kr Pris 3 199 kr
Mer information
Silverfärgad stålklocka med 10 bar vattentähet och orange urtavla - Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD59K1 Silverfärgad stålklocka med 10 bar vattentähet och orange urtavla - Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD59K1
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD59K1
Vårt pris 2 899 kr Pris 3 999 kr
Mer information
Herrur väl värt att vänta på - Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD65K1
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD65K1
Vårt pris 3 599 kr Pris 4 799 kr
Mer information
Sida
per sida

Seiko-klockor

Seiko är ett japanskt märke som grundandes 1881 och har sedan dess designat olika klockor. De strävar efter innovation och modernism, vilket tydligt syns i deras produkter, som har en mängd olika tekniska funktioner med bland annat kinetiska ur eller SpringDrive klockan. Seiko var först med att lansera ganska många innovationer, och har utvecklat och implementerat funktionen i många av sina nya modeller. Seiko är specialiserade på att tillverka pålitliga klockor som visar den precista tiden, och de producerar klockor i olika prisklasser. Oavsett till vilket pris, så garanteras du att både få kvalitét och design från det japanska varumärket.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Seiko. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

 

Fyra unika kollektioner

Seiko Astron är världens första GPS solur. Kollektionen är unik, för teknologin gör det möjligt att sammankoppla klockorna med världens GPS-nätverk, som ger dig exakt tid, oavsett i vilken tidszon eller del av världen, som du befinner dig i. Trots att satelliterna är 2000 mil bort, så får Astron-klockorna ändå alltid den exakta tiden från dem. Dessutom så laddas klockorna från ljusenergi, så något batteribyte behövs aldrig..

Seiko Prospex utmanar alla gränser med kollektion av vackra klockor som främst riktar sig mot sportutövare och äventyrare, oavsett om det handlar om i luften, på land eller under ytan. Sedan Seiko lanserade Japans första dykarur (1965) så har Seikos innovativa teknologi påverkat den globala standarden. Detta har bidragit till att de är välkända för sin pålitlighet och kvalitet, inte bara hos världens professionella dykare/atleter/äventyrare, utan även bland många av oss andra.

Seiko Presage är en kollektion med vackra och eleganta klockor, med klassiskt utseende. De kombinerar japansk estetik med traditionellt hantverk, och i den här kollektionen så kommer Seikos samlade erfarenhet och expertis av mekaniskt ur-hantverk, verkligen till sin rätt. Finmekaniken som inte syns, och estetiken som verkligen syns, har resulterat i en unik och originell kollektion som utstrålar japansk skönhet, kvalitet och långvarig hållbarhet.

Seiko Premier-kollektionen har fokus på raffinerad elegans i klassiskt formella klockor (för kvinnor, så väl som till män). Premier-kollektionen består av både klassiska och moderna design-element, som tillsammans med Seikos innovativa teknologi, har skapat en ur-kollektion som är lika vacker som diskret.

 

Tidernas expert

Seiko grundlades 1881, då Kintaro Hattori öppnade sin första ur- och smyckesbutk (K. Hattori) i Ginza-området (Tokyo, Japan). 11 år senare så började han att tillverka sina egna klockor, under namnet Seikosha. Seikosha betyder: “det utsökta hantverkets hus”. Själva ordet "Seiko", som nu är världskänt, kan översättas till "utsökt" eller "framgång". Oavsett val av översättning, så är "Seiko" en bra beskrivning av deras klockor.

De första klockor som tillverkades som Seiko-klockor lanserades 1924. Redan 1969 så introducerade Seiko världen för det första kvartsuret; Astron. Då kostade den klockan lika mycket som en mellanstor bil, vilket förtydligar vilken stor händelse som det var, att tillverka kvartsur. Senare så skapade Seiko även den första kvarts-kronografen.

Som om de innovationerna inte var tillräckliga, så lyckades de också att producera det första automatiska kvartsur som kombinerade förmågan att vara självuppdragande med kvartsurets precision. Dessa klockor blev kända som Seiko Kinetic... en kollektion som alltid är populär.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;