Prospex

Seiko Prospexklockor

Prospex är en sammanslagning av orden: "PROfessional SPEcifications", vilket symboliserer Seikos fokus på att tillverka en kollektion klockor med hög kvalitet och med särskilt professionella specifikationer. Prospex-kollektionen startades med lanseringen av dykarur (redan 1965), men har med tiden kommit att inkludera även andra avancerade klockor. Seiko Prospex består nämligen av klockor som lämpar sig för äventyr, oavsett var... eller hur intensivt.

Seiko har faktisk också haft ett samarbete med "Professional Association of Diving Instructors" (PADI), där de ikoniska "Seiko Prospex Padi"-modellerna ges ut. Med mer än 50 års erfarenhet av att formge och skapa dykarur så har utveckling och innovation varit en del av resan, och kollektionen har kommit att handla om även andra inriktningar, både vad gäller design och funktion. Dock så har de alla en skruvkrona, placerad vid klockan 4, och boetterna är helrunda och extra stora - allt för att de ska vara lätta att hantera och läsa av. Oavsett om du söker äventyr i luften, till havs, på land eller under ytan - så ska du känna dig bättre rustad med en Seiko Prospex på handleden.

Seiko Prospex har det finaste japanska hantverket, en sådan kvalitet att det är omöjligt att ens försöka jämföra dem med billiga, mekaniska klockor. Material av högsta kvalitet, och fokus ner till minsta detalj. Detta avspeglar sig i priset, vilket är högre än de klassiska Seiko-klockorna.

Laddar...

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA SEIKO PROSPEX-KLOCKOR

Vi har blivit utsedda till att vara "Global Brand"-återförsäljare av Seiko i vår dotterbutik: Watchia. Det betyder att vi har behövt flytta försäljningen av Seiko Prospex-klockor dit (Watchia.com).

Alla våra varor sänds från vårt huvudlager, vilket garanterar snabbast, möjliga leverans... och inga extra kostnader tillkommer.

Så, klicka här för att se hela vårt urval av Seiko-klockor hos Watchia.

Om du har några frågor, så är du alltid välkommen att kontakta vår kundeservice här.

Seiko Prospex

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;