Seiko

Elegans och lyx med Seiko Presage

Seiko är ett japanskt märke som grundandes 1881 och har sedan dess designat olika klockor. De strävar efter innovation och modernism, vilket tydligt syns i deras produkter, som har en mängd olika tekniska funktioner med bland annat kinetiska ur eller SpringDrive klockan. Seiko var först med att lansera ganska många innovationer, och har utvecklat och implementerat funktionen i många av sina nya modeller. Seiko är specialiserade på att tillverka pålitliga klockor som visar den precista tiden, och de producerar klockor i olika prisklasser. Oavsett till vilket pris, så garanteras du att både få kvalitét och design från det japanska varumärket.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Seiko. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Stigande ordning

24 artiklar

Seiko Presage Cocktail - Inspirerat av cocktailbarens glamor

Seiko Presage Cocktail är en kollektion för kvinnor, och är inspirerad av glamoren i cocktailbaren. Urskivorna är tillverkade i hög kvalitet, med konstnärliga mönster och smyckad med visare som elegant sträcker ut sig. Alla klockor i den här kollektionen har varierande färger, inspirerade av vinbaserade cocktails.

Enbart för kvinnor, men inte enbart för de kvinnor som vill ha en vacker klocka, med glamorösa färger och reflekterande kristaller, på sin handled - utan för alla kvinnor som gillar stil och skönhet.

Seiko Presage - Inspirerat av de vackra japanska trädgårdarna

Klockorna i denna Presage-kollektion från Seiko har vackra urtavlor som är inspirerade av de sköna japanska trädgårdarna. Dessa trädgårdar är viktiga och beundrade element i den japanska kulturen, vilket dessa klockor tydligt visar. Urtavlan har graveringar som symboliserar djupet och texturen hos en Karesansui eller en zen-trädgård, där grus krattats till att bilda harmoniska mönster. Mönstret är pressat, vilket ger en dramatisk effekt av skuggor. Tillsammans med den minimalistiska formgivningen (också vanligt i japanska trädgårdar) så ger urtavlan ett behagligt och vilsamt uttryck.

Stigande ordning

24 artiklar

  Laddar...