Elegans och lyx med Seiko Presage

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Glas
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Datumvisning

17 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Seiko Presage Cocktail - Inspirerat av cocktailbarens glamor

Seiko Presage Cocktail är en kollektion för kvinnor, och är inspirerad av glamoren i cocktailbaren. Urskivorna är tillverkade i hög kvalitet, med konstnärliga mönster och smyckad med visare som elegant sträcker ut sig. Alla klockor i den här kollektionen har varierande färger, inspirerade av vinbaserade cocktails.

Enbart för kvinnor, men inte enbart för de kvinnor som vill ha en vacker klocka, med glamorösa färger och reflekterande kristaller, på sin handled - utan för alla kvinnor som gillar stil och skönhet.

Seiko Presage - Inspirerat av de vackra japanska trädgårdarna

Klockorna i denna Presage-kollektion från Seiko har vackra urtavlor som är inspirerade av de sköna japanska trädgårdarna. Dessa trädgårdar är viktiga och beundrade element i den japanska kulturen, vilket dessa klockor tydligt visar. Urtavlan har graveringar som symboliserar djupet och texturen hos en Karesansui eller en zen-trädgård, där grus krattats till att bilda harmoniska mönster. Mönstret är pressat, vilket ger en dramatisk effekt av skuggor. Tillsammans med den minimalistiska formgivningen (också vanligt i japanska trädgårdar) så ger urtavlan ett behagligt och vilsamt uttryck.

17 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg