Casio

Edifice

Details

G-Shock

Details

Pro Trek

Details

Casio Vintage

Details

Mudmaster

Details

GA2100

Details
Laddar...

Artiklar 1-48 av 575

Sätt stigande sortering
Sida
per sida

Casio-klockor

Casio-klockor har de senaste åren blivit ett av de hetaste märkena inom modevärlden. De gamla modellerna från 80-talet har nått kultstatus och dess design har gjort att klockorna nu gått in i en ny era - Casio Retro-klockorna är tillbaka. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av nätets största och billigaste sortiment av Casio Retro, här på Klockgiganten.se. Casio är framförallt kända för extremt hög kvalitet till förmånliga priser. Kännetecknet på en Casio Retro-klocka är dess simpla uttryck i guld eller rostfritt stål, samt Databank-modellerna i regnbågens alla färger. På vår hemsida hittar du massor av Casio-klockor i olika material och med med diverse olika funktioner så som miniräknare och inbyggda tidtagare.

Vi har fått äran att auktoriseras som officiell Casio Premium återförsäljare. Detta innebär att kunder som köper Casios klockor via oss, får med ett Casio guldkort i sina beställningar. Guldkortet ger 3 års garanti på alla nya Casio-klockor. Förlängd garanti är extra trygghet för dig. Vi har ett rikt utbud av Casio-klockor i vårt egna lager. Vi säljer enbart äkta klockor med manual, officiell service och guldkorts-garanti.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;