Retro

Casio Retro

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

16 artiklar

Sätt stigande sortering

The Age of Vintage

Stil kan uttryckas på många sätt. Med Casio Retro-kollektionen så erbjuds vi ett otroligt utbud av vintage-klassiker som, liksom bra viner, åldrats till sin fördel. Den klassiska fyrkantiga boetten, eller den lätt rundade... stil och smak kan blandas friskt, men oavsett vilken klassiker som är din favorit, så är det rostfritt stål med varma guldtoner... eller kallt och silverfärgat  -  eller den starka och dominerande matta, svarta färgen, som gäller.

Upplev andra, mer eller mindre välkända, modeller från Casio Classic kategori.

per sida

Casio har i årtionden tillverkat fantastiska klockor för både kvinnor och män; i hög kvalitet - över hela världen... i decennier. Vissa modeller har faktiskt rönt så mycket uppskattning att de har antingen överlevt alla skiftningar i trender, eller nytillverkats när trenderna har kommit tillbaka.

Dessa favoriter har Casio samlat i en kollektion som döpts till Casio Retro. Med facit i hand, så vet vi att dessa klockor alltid har tid för att vara rätt; alltid tid för att vara retro. Eftersom de har återkommit eller nonchalerat alla försök till att bli omoderna, så passar de till det mesta, för de flesta.

Klockgiganten.se är auktoriserad som återförsäljare av Casio-klockor, i Sverige. Landstäckande service och officiell garanti följer med klockan.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;