Seiko

Seiko Presage Blue Enamel Limited Edition Crescent Sapphire SPB069J1 - RIP

Fler bilder

Seiko Seiko Presage Blue Enamel Limited Edition Crescent Sapphire SPB069J1 - RIP
  • Kod: SPB069J1
  • Typ: Herrklocka
Denna klassiska armbandsklocka är formgiven och tillverkad av Seiko, och tillhör deras mycket rosade Seiko Presage-kollektion.Eftersom Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av Seiko klockor, så är du garanterad en nytillverkad, äkta och kvalitetstestad Seiko-klocka, när du handlar i vår butik. Vi levererar klockan i officiell Seiko-ask, med stämplad garanti.
Se specifikationerna
Pris 13 765 SEK
Uret bliver ikke længere produceret

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Seiko Automatik
Denna klocka drivs av ett Seiko 6R27 automatiskt urverk, som laddas av din rörelseenergi. Den är prydd med 29 juveler, har 28800 vibrationer per timme och har cirka 45 timmars gångreserv (så länge räcker batteriet, vid full uppladdning, utan att du använder den). Urverket är utrustat med en "hack"-funktion, som stoppar sekundvisaren och möjliggör en mer exakt inställning av tiden.

Genomskinlig baksida
Klockan har en genomskinlig baksida så att du kan se in i klockans inre.

Läderarmband
Klockans armband är tillverkat av läder.

Safirglas
Safir är upp till 7 gånger hårdare än stål, och bräcks bara av diamanter (på Mohs skala). Det innebär att safirglas är ypperligt för att skydda din klocka.

Automatiskt urverk
Denna klocka har ett automatiskt urverk som laddas upp emedan du rör dig.

Vattentät: 100 meter (10 bar)
Klassificerad som 10 bar eller 100 meter. Det innebär att du kan bära klockan vid simning. Observera att värdet 100 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till en urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kan då tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Boett av solid rostfritt stål.

Säkerhetsmekanism
Den här klockan har extra säkerhetsmekanism som förhindrar att låsen öppnas av misstag.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.


Mer information

Specifikationer

Diameter 40 mm
Tjocklek 12 mm
Armbandstyp Läder/Kristall
Glas Safir
Urverk Automatisk
Vattenskydd 10 atm (bad/simning)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Blå
Boettmaterial Rostfritt stål
Färg på boett Silver
Färg på urtavla Blå
Artikelnummer SPB069J1
EAN 4954628220127
Kön Herrklocka
Granska

Seiko Presage Blue Enamel Limited Edition Crescent Sapphire SPB069J1 - RIP er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laddar...