WeWOOD Jupiter

Jupiter kollektionen är utan tvekan en av WeWOODs mer kreativa och unika kollektion. Det som kännetecknar de olika klockorna, som var och en består av en unik färg och träsort, är deras stora, rektangulära urtavla med två analoga visningar. Klockorna är därför också extra praktiska, då det finns möjlighet för att ställa in visning för två olika tidszoner. Jupiter klockorna drivs alla av det välkända och precisa Miyota urverket, och liksom de andra WeWOOD kollektionerna är klockorna tillverkade utan konstgjorda eller giftiga ämnen. Med den lite större boetten är detta bestämt en populär modell bland herrar som önskar en kraftigare klocka med unik design.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av WeWOOD i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Pris

4 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

4 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg