WeWOOD

WeWOOD klockor

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
WeWOOD härstammar från Italien med sitt eco-lyxiga concept och design. WeWOOD fokuserar på miljövänlighet. Företagets mål är att stödja återuppbyggnaden av ett hotat ekosystem. Varje gång du köper en klocka från WeWOOD, så planteras ett nytt träd. Klockor från WeWOOD är tillverkad av återvunnet trä och är 100% naturliga och vänliga mot huden. De smarta träurens mekanik tillhandahålls av Miyota som ägs av Citizen. Miyota är specialierade på att leverera mekaniska delar till klocktillverkare runt om i världen. Denna kombination av kunskap gör WeWOODS klockor unika. När du köper en WeWOOD klocka, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som är miljövänlig, trendig, bekväm, och som du kommer att få massor av glädje av.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av WeWOOD i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;