Timex damklockor

Timex damkollektion består av en rad olika klockor med ikonisk design som står ut bland mängden. Det amerikanska klockmärket Timex är känt för att skapa damklockor i hög kvalitet och till ytterst attraktiva priser. Timex damklockor är både färgglada och funktionella, med en design som gör att de passar till olika tillställningar. Bland urvalet av de ikoniska klockorna, finns de välkända klockorna med nylonrem samt Timex bästsäljande träningsklockor. Med mer än 160 års erfarenhet förmår Timex att skapa högkvalitetsklockor, utan att kompromissa med designen, och det finns en klocka för varje smak.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Timex klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Datumvisning

27 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

27 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg