Timex
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

Artiklar 1-48 av 62

Sätt stigande sortering
Timex Legacy Day and Date TW2V68400 Timex Legacy Day and Date TW2V68400
Timex Legacy Day and Date TW2V68400
Vårt pris 1 699 kr Pris 2 199 kr
Mer information
Sida
per sida

Timex klockor

Timex är ett amerikanskt klockmärke, som är känt för god kvalitet och ytterst attraktiva priser. Timex har sedan 1980 talet varit ett framstående märke, inte minst när man talar om klockor till triatlon och generellt idrottsutövande. Klockan Ironman Triathlon är den mest framgångsrika Timex klockan och den bäst säljande klockan i USA. Utöver Ironman klockorna, är Timex speciellt kända för deras Timex Expedition klockor samt deras stilfulla dam och herrklockor. Timex klockorna levereras i en Timex klockpåse, precis som hos din lokala urmakare. I botten av denna sida kan du läsa mer om Timex märket och om den garanti som medföljer alla klockorna.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Timex i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;