Suunto Kailash

Klockorna från Suuntos Kailash kollektion är det uppenbara valet för dig med äventyrslust och som alltid är nyfiken att utforska nya områden i livet. Suunto Kailash kollektionen är handgjord i Finland och av hög kvalitet. Klockorna är därför designad för dina resor och äventyr. Alla klockor i denna serien har funktioner såsom bland annat: ett integrerat GPS-system, Adventure Timeline med animerad display som ger dig översikt över ett antal funktioner, smarttelefon förbindelse med Iphone, och en personlig 7R loggbok som ger dig översikt över din resestatistik. Senare i år lanseras Suunto Kailash, vilket är ett samarbete med GLONASS, som är ett ryskt satellit navigationssystem.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Suunto I Sverige. Du kan därför vara helt säker på att klockan är 100% äkta samt att du får 2 års service och garanti. Kontakta gärna vår kundservice om vi inte har den modellen du letar efter, eller om du har några andra frågor.

 

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Datumvisning

3 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

3 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg