Suunto klockor

Suunto är kända för deras höga kvalitet och läckra design. Suunto klockor har inte bara fokus på hållbarhet och design utan även på funktionalitet. Märket har en passion för att skapa sportsklockor som ger dig möjligheten att mäta, analysera, förstå och förbättra din träning. Om du väljer en klocka från Suunto kan du vara säker på att fokus kommer ligga på mätning, pålitlighet och precision. En Suunto klocka är med andra ord det perfekta köpet när det kommer till high-tech expertis. Suunto har som vision att bli världens mest efterfrågade sportklocka, och är idag den största producenten av sport- och dykarklockor till utomhus- och inomhusbruk. Som officiell återförsäljare av Suunto, kan vi på Klockgiganten.se erbjuda ett stort urval av Suunto modeller. Alla Suunto klockor säljs naturligtvis i original förpackning. I slutet på denna sida kan du läsa mer om Suunto märket och om den garanti som medföljer alla klockorna.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Suunto i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Datumvisning

17 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

17 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg