Garmin Forerunner

Forerunner är en serie av sportklockor som passar till varje aktivitet. När du använder en Forerunner produkt kan du överföra din träningsdata till ditt egna online träningsuniversum; Garmin Connect. Här kan du analysera dina prestationer, dela dina uppleveleser med andra och hitta nya program och vägar. Garmin Connect har revolutionerat motionslivet för miljoner av användare. Forerunner Essential, Advanced och Premium (110, 210, 410 och 610) är speciellt utformade för löpträning, Maximal motivation, coaching och resultat med funktioner så som Virtual Partner®, avancerade träningsprogram med alarm och möjligheter för trådlös dataöverföring. Forerunner 310 och 910 är perfekta för simning, cykling eller löpträning. Dessa klockorna är utmärkta för triatleter, multisportutövare och äventyrare som håller på med sport på daglig basis. Forerunner 70 passar utmärkt till fitness och daglig träning. Forerunner 70 är en pulsklocka utan GPS som passar perfekt för användning på träningscentret eller på löpturer.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Garmin i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg