Garmin klockor

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ

10 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida
Garmin har gjort sig kända för deras GPS produkter, som är brukbara både till land och till havs. De gör dessutom några av marknadens bästa puls- och sportklockor. De mest kända är GPS klockorna Forerunner 305, 310xt, 450 och 405cx. De flesta Garmin klockor har inbyggd GPS, och är riktade till löpare, triatleter och andra sportsutövare. Garmin har ett stort urval av löparklockor och vanliga pulsklockor med footpod som mäter både distans och hastighet. Därtill mäter GPS-enheten tid, höjd, puls och tempo, som alla är viktiga komponenter för att uppnå den allra bästa träningen. Garmin har blivit en seriös konkurrent till andra producenter av puls- och sportklockor på marknaden. Nedan kan du se vårt urval av Garmin klockor. Alla Garmin klockor levereras i en Garmin presentask med tillhörande manual. I botten av denna sida kan du läsa mer om Garmin märket och om den garanti som medföljer alla klockor.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Garmin i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;