Garmin Edge

Oavsett hur och vart du cyklar så har Garmin en GPS-cykeldator som kan förändra din träning för alltid. Den nya Garmin Edge kan överföra din träningsdata till ditt egna online träningsuniversum; Garmin Connect. På Garmin Connect kan du analysera dina prestationer, dela dina upplevelser med andra och hitta nya träningsprogram och cykelvägar. Garmin Connect har revolutionerat träningslivet för miljoner av användare. Oavsett om du kämpar dig fram längs landsvägen, eller om du tar dina egna turer genom skog och mark, så är Edge® en spännande och värdefull hjälp. När man en gång har provat att träna med en Garmin GPS-cykeldator finns ingen återvändo. Den användarvänliga teknologin ger dig nya och spännande dimensioner i din träning. Med en Edge® på styret kommer du aldrig att hamna på villovägar.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Garmin klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg