Casio

Smart klocka, snygg formgivning, funktionell på alla sätt och vis, för äventyraren - Casio Pro Trek Smart Watch WSD-F30-RGBAE

Fler visningar

Casio Smart klocka, snygg formgivning, funktionell på alla sätt och vis, för äventyraren - Casio Pro Trek Smart Watch WSD-F30-RGBAE
Kod: WSD-F30-RGBAE
Tillgänglighet: Utsåld
Typ: Herrklocka
Leveranstid: Utsåld

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Klockan är tillverkad av Casio, och den här modellen tillhör kollektionen av äventyrsklockor, som heter Casio ProTrek.

Klockgiganten.se är utsedd till officiell premium-återförsäljare av Casio-klockor. Det garanterar att klockan är äkta, giltig för officiell Casio-service samt har landstäckande reklamationsrätt. Som Premium Casio-återförsäljare så utökar vi konsumentköplagens reklamationsrätt från 2 år till 3 år, på alla Casio-klockor som vi saluför.
Se specifikationerna
Pris 5 945 SEK
 
Auktoriserad återförsäljare
Snabb leverans
365 Dagars ångerrätt
Beskrivning

Detaljer

WSD-F30
Här har vi listat de viktigaste egenskaperna, men för en full presentation och genomgång av WSD-F30 Pro Trek Smart-klockorna så hänvisar vi till den officiella (engelska) hemsidan: https://wsd.casio.com/us/en/wsd-f30/.

Wear OS by Google™
Koppla ihop klockan till telefonen med hjälp av "Wear OS by Google", som då måste vara installerat på telefonen. "Wear OS by Google" ger åtkomst till en mängd smarta funktioner, inriktat på utomhusaktiviteter. Andra kompatibla apps kan också installeras, efter lust och behov.

Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n)
Om du har aktiverat Wi-Fi på klockan, så kopplar den automatiskt upp sig på kända nätverk (om klockan inte redan är ihopkopplade med telefonen, via Bluetooth).

Bluetooth® Smart
Klockan har energibesparande Bluetooth-teknologi.

Smartphone-tid
När klockan är ihopkopplad med telefonen, så korrigeras tiden automatiskt till exakt, lokal tid.

Super illuminator
Super illuminator skapar en skarp upplysning av skärmen, vid tryck på en knapp.

MIL-STD-810G standard
MIL-STD-810 är en teknisk standard från den amerikanska militären, för militär utrustning. Den har krav på att klara extrema temperaturer, lufttryck, solstrålning, luftfuktighet, kemikalier, accelerationskraft samt vibrationer.

Double LCD (320 x 300)
Skärmen består av två, av varandra, överlappande LCD'er. Den monokroma skärmen ger utmärkt läsbarhet, även vid dåliga ljusförhållanden... och färgskärmen kan visa grafisk data optimalt, och ger en tydlig överblick över informationen på skärmen.

Touchscreen
Klockan har touchscreen-teknologi, som förenklar ditt användande av klockans funktioner.

Soluppgång/solnedgång
Om du matar in en geografisk position så kan tidpunkt för solens uppgång och nedgång visas på skärmen, för den datum som du matar in.

Fiske-timer
Klockan låter dig få veta när det är optimala förhållanden för att fiska, genom att visa en liten fisk-symbol på skärmen.

Barometer (260 / 1.100 hPa)
En sensor i klockan mäter lufttrycket (mätgräns: 260/1100 hPa) och kan visa detta med hjälp av symboler på skärmen. Så, du kan snabbt se väderförändringar.

Digital kompass
En inbyggd sensor registrerar den magnetiska nordpolen.

10,000 m höjdmätare
En lufttryck-sensor registrerar ändringar i lufttrycket och med hjälp av det, beräknar höjdmeter upp till 10.000 meter.

Databank för höjdmätare
Upp till 40 set av höjdmätningar kan sparas i klockans databank. Den sparas tillsammans med tid och datum, samt lägsta och högsta värdet för den mätningen.

Månfas-indikator
Indikatorn visar den aktuella månfasen.

Ebb/flod-indikator
Om du matar in tidpunkten för "flod" på ett ställe, så kan klockan visa dig dess faser för ebb och flod, för den datum som du är intresserad av.

Gyrometer
Gyro-sensorn registrerar varje liten ändring i riktning under rörelse, så du alltid kommer fram till din destination. Dessutom så optimeras skärmkvaliteten när plötsliga ändringar registreras.

Accelerations-sensor
Sensorn registrerar acceleration och visar detta som fart på skärmen. Sensorn stöder samtidigt rotationsfunktionen på klockan, så att skärmen inte visar data/text uppochner.

GPS-funktion
Klockan mäter din aktuella position på jorden.

Flyg-läge
Du kan enkelt aktivera "flyg-läge" så att GPS och Wi-Fi automatiskt stängs av.

Mikrofon
Du kan bland annat använda mikrofonen till att aktivera Google Assistant, för att sätta igång funktioner med hjälp av röst-kommandot: "OK Google", utan att röra klockan eller telefonen.

Vibration
Klockan kan diskret påminna dig om alarm, besked, notiser e.d., med hjälp av vibrationer - när du inte vill använda ljud för det.

Hartsarmband
Naturlig harts är ett perfekt material för armband, då materialet är både mycket slitstarkt och ytterst flexibelt.

Mineralglas
Det slitstarka mineralglaset skyddar mot rispor och stötar.

Vattentät: 50 meter (5 bar)
Klassificerad som 5 bar eller 50 meter. Det innebär att klockan tål kontakt med vatten, men inte är helt vattenavvisande. Observera att värdet 50 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kommer då att tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Storlek
Klockan har en 53 mm bred urskiva (från vänster till höger).
Vi använder uttrycket diameter, även i de fall som klockornas boett inte är perfekt cirkelformade, och vi mäter från vänster till höger, där kronan är - men vi exkluderar kronans storlek för att få till en standard där det bara är boetten som räknas. Det finns dock en del tillverkare som räknar in kronan också, men så gör vi alltså inte här.

Hartsboett
Då harts är ett mycket slitstarkt så är det ett bra material för boetter.

Storleksguide
Passar klockan till din handled? Herrur har gradvis blivit större, över tid, och i dag är det typiska herruret mellan 40 och 45 mm brett. Om din handled är större eller mindre än "vanligt", så rekommenderar vi att du letar i ytterkanterna, eller t.o.m. utanför de måtten, för att få rätt för dig.

Klockgiganten.se är en officiell Premium-återförsäljare av produkter från Casio, i Sverige. Förutom att vi enbart säljer äkta varor, med giltig garanti, så innebär "Premium" att reklamationsrätten har utökats från 2, till 3 år.

Dagligt alarm
Det dagliga alarmet använder sig av en akustisk signal som kan påminna dig om återkommande händelser, som kräver din uppmärksamhet.

Snooze-funktion
Du kan pausa alarmet, som då aktiveras igen, efter några få minuter.

Indikator för batterinivå
Indikatorn visar nuvarande batterinivå.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.

Mer information

Mer information

Diameter 53 mm
Tjocklek 14 mm
Armbandstyp Harts (passar handled pa cirka 14-24 cm i omkrets)
Glas Härdat mineralglas
Urverk Digitalt
Vattenskydd 5 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Svart
Boettmaterial Harts
Färg på boett Orange, Svart
Märke Casio
Artikelnummer WSD-F30-RGBAE
EAN 4549526850547
Kön Herrklocka
Granska

Smart klocka, snygg formgivning, funktionell på alla sätt och vis, för äventyraren - Casio Pro Trek Smart Watch WSD-F30-RGBAE er 53 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

Klockans storlek
För att bättre kunna förstå storleken på denna klocka så har vi jämfört den med en dansk 5-krona (som är 28,5 mm i diameter). Om du vill se en översikt över andra storlekar jämförda på samma sätt, så hittar du det här

Hur mäter man klockans storlek?

Diameteren
Vi använder uttrycket diameter, även i de fall som klockornas boett inte är perfekt cirkelformade, och vi mäter från vänster till höger, där kronan är - men vi exkluderar kronans storlek för att få till en standard där det bara är boetten som räknas. Det finns dock en del tillverkare som räknar in kronan också, men så gör vi alltså inte här.Tjocklek
Tjockleken (klockans höjd, i profil) anges genom att mäta klockan från topp till botten, som illustrationen här nedanför. För jämförelsen så är en dansk 5-krona 2 mm tjock.
Man definierar vanligtvis klockor enligt dessa mått:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Extrastor: 14-18 millimeter

  Laddar...