Casio

Casio LRW-200H-7E2VEF - Läcker damklocka i helvitt med Neo display och datumvisning

Fler visningar

Casio Casio LRW-200H-7E2VEF - Läcker damklocka i helvitt med Neo display och datumvisning
Kod: LRW200H 7E2VEF
Typ: Damklocka, Barnklocka
Den här modellen tillverkas inte längre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Klockmodellen LRW-200H-7E2VEF tillhör Casio Collection och har en läcker design. Klockan har en vitfärgad boett med markörer på. Armbandet är i samma vita kulör och är tillverkad av resin. Urtavlan är vit och har pryds med synliga indexmarkörer och tidsvisare. Klockan har en Neo display, vilket betyder att klockan kan lysa i mörker. Dessutom har uret en vattentäthet på 10 ATM och en synlig datumvisning.
Se specifikationerna

Ordinarie pris 535 SEK Spara 6%

Vårat pris 505 SEK

 
Auktoriserad återförsäljare
Snabb leverans
365 Dagars ångerrätt
Beskrivning

Detaljer

Smart lille armbåndsur i hvid resin med hvid urskive.

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

Neo-display
En selvlysende belægning giver en længerevarende oplysende effekt i mørket. Kræver kun ganske kort tids eksponering overfor lys for at muliggøre denne effekt.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Anti-reverse bezel
Ved at dreje urets bezel til det relevante tal, kan den omtrentlige dykketid vælges.

Resin urkasse

Resin rem
Naturlig resin er det ideelle materiale for remme, da materialet er karakteriseret ved at være meget slidstærkt, men samtidig yderst fleksibelt.

Batteri
Type: SR626SW.
Levetid: 3 år.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Vægt
Ca. 25,00 gram.

Dimensioner
Ca. 38,9mm x 34,2mm x 11,5mm (H x B x D).


Mer information

Mer information

Diameter 34 mm
Tjocklek 11 mm
Armbandstyp Gummi (passar handled pa cirka 12-19 cm i omkrets)
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 10 atm (bad/simning)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Boettmaterial Harts
Färg på boett Vit
Färg på urtavla Vit
Märke Casio
Artikelnummer LRW200H 7E2VEF
EAN 4971850954545
Kön Damklocka, Barnklocka
Granska

Tyvärr så har Casio LRW-200H-7E2VEF - Läcker damklocka i helvitt med Neo display och datumvisning upphört att tillverkas, och kan därför ej längre beställas. Låt oss få erbjuda dig några alternativ som på flera sätt påminner om den här modellen. Klicka på produkterna för att läsa mer om dem, eller klicka här för att stänga det här fönstret.

Casio LRW-200H-7E2VEF - Läcker damklocka i helvitt med Neo display och datumvisning er 34 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

Klockans storlek
För att bättre kunna förstå storleken på denna klocka så har vi jämfört den med en dansk 5-krona (som är 28,5 mm i diameter). Om du vill se en översikt över andra storlekar jämförda på samma sätt, så hittar du det här

Hur mäter man klockans storlek?

Diameteren
Vi använder uttrycket diameter, även i de fall som klockornas boett inte är perfekt cirkelformade, och vi mäter från vänster till höger, där kronan är - men vi exkluderar kronans storlek för att få till en standard där det bara är boetten som räknas. Det finns dock en del tillverkare som räknar in kronan också, men så gör vi alltså inte här.Tjocklek
Tjockleken (klockans höjd, i profil) anges genom att mäta klockan från topp till botten, som illustrationen här nedanför. För jämförelsen så är en dansk 5-krona 2 mm tjock.
Man definierar vanligtvis klockor enligt dessa mått:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Extrastor: 14-18 millimeter

  Laddar...