Laddar...

Michael Kors Runway MKT5044 - RIP

4 223,00 kr
Michael Kors
Utsåld
Klockan tillverkas inte längre
Denna vackra armbandsklocka är formgiven av den världsberömda modedesignern Michael Kors, och tillhör den mycket populära kollektionen: Michael Kors: Runway. Klockgiganten.se är auktoriserad som officiell återförsäljare av: Michael Kors. Det innebär att klockorna som vi säljer är äkta, kvalitetstestade samt kommer med giltig garanti och officiell service! Klockan levereras i den officiella gåvoasken.
Detaljer

Pulsmätare
Klockans optiska sensor kan mäta din puls, och kan bland annat skapa diagram över din puls utveckling under dagen.

Aktivitetsspårare
Mät din dagliga aktivitet. Hur många steg tar du? Hur många kilometer? Hur många brända kalorier? Allt detta, och mer, håller klockan reda på.

GPS
Denna klocka har inbyggd Global Positioning System (även kallat GPS), som kan ange din aktuella position eller väg för t.ex. löprunda eller cykeltur.

NFC-chip
Klockan har inbyggt NFC-chip, som med hjälp av Google Pay kan användas för betalning vid betalningsterminaler som har stöd för NFC.

Google Assistant
Enklare interaktion med klockan via Google Assistant, som förstår röstkommandon.

Touchscreen-funktion
Få notifikationer om inkommande händelser i din telefon, t.ex. e-post, vem som ringer, samt SMS direkt på din handled.

Trådlös synkronisering
Synkronisering av data mellan din telefon och din klocka sker utan användande av sladd, och helt automatiskt.

Trådlös uppladdning
Dessa smartwatch-klockor behöver inte sladdar för att laddas. Placera bara klockan ovanpå uppladdningsmagneten, och den smarta teknologin sköter resten.

Kontrollera musiken
Styr din smartphones musik direkt från klockans touchscreen, oavsett om du använder Spotify, Pandora, Soundcloud, Google Play, et.c. (gäller enbart Android)

Automatisk uppdatering av tid och datum
Nu är det slut med att behöva justera klockan efter tidszon manuellt. Oavsett var i världen, så uppdaterar sig klockan automatiskt till aktuell tid.

Formge klockan själv
Du har total kontroll över hur urskivan ska se ut. Välj fritt mellan de många vackra möjligheterna, och anpassa färg och funktion efter din smak, och ditt humör.

Alarmfunktion
Oavsett om du föredrar vibrationer eller ljud, så kan klockan påminna dig om viktiga tidpunkter och händelser, som du tidigare har matat in i kalendern eller som ett alarm.

Tekniska specifikationer
Wear OS by Google™ & Qualcomm® Snapdragon Wear™ 2100. Kompatibel med Android 4.4+ och iOS 9.3+, Bluetooth® Smart Enabled / 4.1 Low, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Batteri: 24-48 timmar, beroende på användning.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.

Recensioner
Leverans

Standardleverans: 5-10 vardagar
Gratis vid köp över 1000 kronor (annars: 49 kr).

Expressleverans till ditt närmaste utlämningsställe/hemleverans: 1-4 vardagar
Till utlämningsställe kostar: 69 kronor, och hemleverans kostar: 89 kronor.

Mer information
Mer information
Färg på boettSilver
ArmbandstypRostfri stål
ArmbandsfärgSilver
Armbandsbredd18
Armbandsomkrets14-22
Färg på urtavlaSvart
GlastypHärdat mineralglas
UrverkAnalog-digital-mix
DatumvisningJa
Vattenskydd5 atm (vattenspray/regn)
Tjocklek7
Diameter41
BoettmaterialRostfritt stål
Typ av spänneViklås
KönDamklocka
Storleksguide

Hur mäter man klockans storlek?

Diameter
Vi använder uttrycket diameter, även i de fall som klockornas boett inte är perfekt cirkelformade, och vi mäter från vänster till höger, där kronan är - men vi exkluderar kronans storlek för att få till en standard där det bara är boetten som räknas. Det finns dock en del tillverkare som räknar in kronan också, men så gör vi alltså inte här.Tjocklek
Tjockleken (klockans höjd, i profil) anges genom att mäta klockan från topp till botten, som illustrationen här nedanför. För jämförelsen så är en svensk 5-krona 2 mm tjock.
Man definierar vanligtvis klockor enligt dessa mått:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Extrastor: 14-18 millimeter

Verktyg och underhåll

Detta är ett verktyg för att avlägsna länkar på stålarmband.
Om du vid köp av klocka samtidigt köper: Länkverktyg för klockor - (Värde 295 kr) och Verktyg för att byta armband/länkar (Värde 145 kr) så får du automatiskt en stor och härlig rabatt.
Om din klocka har fått repor på metall, eller du bara saknar lystern, så rekommenderar vi: Duk för att polera metall, behåller glansen längre - Cape Cod Polishing Cloth. Om det i stället rör sig om glaset, så är detta rätt produkt för dig: Polera glaset på din klocka - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Andra produkter som du kanske gillar...

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg