Wenger klockor

Wenger Watches är en Schweizisk klockproducent som tillverkar vardagsklockor för både damer och herrar som lever ett sportigt och friluftsaktivt liv. Wenger erbjuder en unik kombination av kvalité, mångsidighet och Schweiziskt hantverk. Wenger klockorna har massa avancerade funktioner som till exempel, kompass som vägleder dig igenom de vilda. Andra funktioner inkluderar mätning av hastighet för specifika sträckor och funktioner som hjälper dig att hålla reda på olika tidzoner. Dessa klockor är tillverkade för att kunna nå upp till militär standard, vilket betyder att de klarar av svåra förhållanden som extrem kyla, luftfuktighet, stötar, magnetism, och höjdförändringar. Wenger har kollektioner som, Wenger Squadron, Sea Force Chrono, Grenadier och Terragraph. Har du en aktiv livstil och söker en tidlös vardagsklocka som är modern, elegant och ”Swiss Made” till ett överkomligt pris är Wenger helt rätt för dig.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Wenger i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 3 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg