Vincero - Elevate Your Game

incero är grundat av tre vänner (och kollegor) som formgav och tillverkade produkter för traditionella återförsäljare. 2013 så nådde de en punkt där de insåg att det nuvarande systemet var fel. Prioriteringen var pris och masstillverkning, på bekostnad av kvalitet och oberoende formgivning. De slutade sina jobb 2014, och grundade Vincero. Klockor för under halva priset jämfört med liknande klockor, men dubbelt så hög kvalitet som klockorna i samma prisklass. Inga mellanhänder som ökar kostnad och försäljningspris... egen tillverkning och enbart online-försäljning. Minimalistiska klockor masstillverkas i överflöd, men...Vinceros klockor handlar om "statement". Visa vem du är. Här finns inget utrymme för minimalism.

I videon här så visas kollektionen: Chrono S, där du kan se att Vinceros klockor inte bara är till för att visa tiden, utan även för att visa upp dig.

Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av Vincero, så köp din klocka hos oss!

Stigande ordning

1-48 of 64

Sida:
  1. 1
  2. 2

Elevate Your Game

En lyxklocka ska visa dig tiden, och visa upp dig för andra. Låt Vinceros klockor bekräfta eller höja din status. Se denna video, som introducerar Vinceros kollektion: Chrono S Blue/Black, och avgör själv, om du tror att de klockorna kan påverka din status.

Stigande ordning

1-48 of 64

Sida:
  1. 1
  2. 2
  Laddar...
var-time :1542467979