Vincero

Vincero - Elevate Your Game

Vincero är grundat av tre vänner (Tim, Aaron och Sean).

2013 så nådde de en punkt där de insåg att det nuvarande tillverkningssystemet var fel. Prioriteringen var pris och masstillverkning, på bekostnad av kvalitet och oberoende formgivning. De slutade sina jobb 2014, och grundade Vincero. Klockor för under halva priset och dubbelt så hög kvalitet, jämfört med liknande klockor i samma prisklass. Inga mellanhänder som ökar kostnad och försäljningspris... egen tillverkning och enbart online-försäljning. Minimalistiska klockor masstillverkas i överflöd, men...Vinceros klockor handlar om "statement". Visa vem du är. Här finns inget utrymme för minimalism.

En lyxklocka ska visa dig tiden, och visa upp dig för andra. Låt Vinceros klockor bekräfta eller höja din status.

Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av Vincero, så köp din klocka hos oss!

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

9 artiklar

Sätt stigande sortering

Veni, Vidi, Vici

Det berömda latinska uttrycket; Veni, Vidi, Vici (jag har kommit, jag har sett, jag har segrat (Vine, vi, vencí - på spanska)) sägs stamma från Julius Caesars seger vid slaget i Pontos. Då Vincero är mycket inspirerat och påverkat av Italien, så har de tagit till sig det uttrycket som sitt motto. För Vincero så har uttrycket dubbel betydelse: Först och främst så vill de skapa de bästa klockorna till de bästa priserna - Inte de mest exklusiva klockorna till de högsta, tänkbara fantasisummorna, men den perfekta klockan för användaren. Därför investerar Vincero mycket tid med användare, för att utveckla klockorna och varumärket, och det gäller för pris, kvalitet samt formgivning.

Därtill så önskar de utstråla den självsäkerhet som klädde Julius Caesar, efter alla hans militära och politiska framgångar. En Vincero-klocka är en symbol för framgång och möjlighet... att du kan nå dina mål, med hårt arbete och självtillit. Detta "Veni, Vidi, Vici" är ingraverat på baksidan av alla klockor, tillsammans med en mindre bit marmor - vilket gör varje enskild klocka helt unik.

Nedanstående video visar produktionen samt hur viktig varje detalj är:

vimeo.com/video/265378743" width="320">

per sida

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;