Vincero - Elevate Your Game

Vincero är grundat av tre vänner (Tim, Aaron och Sean).

2013 så nådde de en punkt där de insåg att det nuvarande tillverkningssystemet var fel. Prioriteringen var pris och masstillverkning, på bekostnad av kvalitet och oberoende formgivning. De slutade sina jobb 2014, och grundade Vincero. Klockor för under halva priset och dubbelt så hög kvalitet, jämfört med liknande klockor i samma prisklass. Inga mellanhänder som ökar kostnad och försäljningspris... egen tillverkning och enbart online-försäljning. Minimalistiska klockor masstillverkas i överflöd, men...Vinceros klockor handlar om "statement". Visa vem du är. Här finns inget utrymme för minimalism.

En lyxklocka ska visa dig tiden, och visa upp dig för andra. Låt Vinceros klockor bekräfta eller höja din status.

Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av Vincero, så köp din klocka hos oss!

Laddar...
Handla enligt

Artiklar 1-48 av 52

Sida
per sida
Sätt stigande sortering
Mest populära artiklar den här månaden

Veni, Vidi, Vici

Det berömda latinska uttrycket; Veni, Vidi, Vici (jag har kommit, jag har sett, jag har segrat (Vine, vi, vencí - på spanska)) sägs stamma från Julius Caesars seger vid slaget i Pontos. Då Vincero är mycket inspirerat och påverkat av Italien, så har de tagit till sig det uttrycket som sitt motto. För Vincero så har uttrycket dubbel betydelse: Först och främst så vill de skapa de bästa klockorna till de bästa priserna - Inte de mest exklusiva klockorna till de högsta, tänkbara fantasisummorna, men den perfekta klockan för användaren. Därför investerar Vincero mycket tid med användare, för att utveckla klockorna och varumärket, och det gäller för pris, kvalitet samt formgivning.

Därtill så önskar de utstråla den självsäkerhet som klädde Julius Caesar, efter alla hans militära och politiska framgångar. En Vincero-klocka är en symbol för framgång och möjlighet... att du kan nå dina mål, med hårt arbete och självtillit. Detta "Veni, Vidi, Vici" är ingraverat på baksidan av alla klockor, tillsammans med en mindre bit marmor - vilket gör varje enskild klocka helt unik.

Nedanstående video visar produktionen samt hur viktig varje detalj är:

vimeo.com/video/265378743" width="320">

16 utvalda nyheter:

Vincero Chrono S

Vinceros Chrono S är deras mest populära kollektion. Chrono ( = tid ) S är deras kollektion av kronograf-klockor, vars stora utbud av olika färger samt möjligheten att välja mellan armband av (äkta italienskt) läder eller av mesh... ger dig många möjligheter att hitta exakt din stil. En kronograf-klocka är inte bara för att visa tid, utan för att mäta den också = man kan absolut ha fler än en i samlingen.

Nedanstående video ger en kort introduktion till Chrono S-kollektionen, med ett urval av modellerna:

Vincero The Kairos

The Kairos är Vinceros helt rena och enkla klocka. Det finns ingen kronograf eller några andra funktioner heller, utöver visning av tid och datum. Välj mellan många olika färgkombinationer samt om du vill ha armband av läder eller av mesh. Liksom klockorna i Chrono S-kollektionen, så är läderarmbandet gjorda av italienskt kvalitetsläder. Alla armband har "quick release", så du kan snabbt och enkelt byta, när och var du vill.

Se The Kairos introduktionsfilm, med ett utval av modeller:

Vincero Tan Croc Silver Strap 22mm Tan-Sil-R05
Vincero Tan Croc Silver Strap 22mm Tan-Sil-R05
Vårt pris 342,00 kr Förr: 561,00 kr
Detaljer
Vincero The Bellwether - Dark Olive/Steel Grn-Rg-0W02
Vincero The Bellwether - Dark Olive/Steel Grn-Rg-0W02
Vårt pris 1 719,00 kr Förr: 2 149,00 kr
Detaljer
Vincero Chrono S Dark Olive/Silver Color Sil-For-S37
Vincero Chrono S Dark Olive/Silver Color Sil-For-S37
Vårt pris 1 358,00 kr Förr: 1 899,00 kr
Detaljer
Vincero The Chrono S - steel/White whi-sil-s40
Vincero The Chrono S - steel/White whi-sil-s40
Vårt pris 1 519,00 kr Förr: 1 899,00 kr
Detaljer
Vincero The Outrider - Gunmetal gram-gra-h03
Vincero The Outrider - Gunmetal gram-gra-h03
Vårt pris 1 647,00 kr Förr: 2 099,00 kr
Detaljer
Vincero The Outsider - Brushed Army grn-gol-h05
Vincero The Outsider - Brushed Army grn-gol-h05
Vårt pris 1 915,00 kr Förr: 2 394,00 kr
Detaljer

Artiklar 1-48 av 52

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg