Spartos
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

36 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Spartos Klockor

Tre ord som kan beskriva Spartos klockor, likväl som den ikoniska, spartanska kulturen (från 600 till 400 f.k.), är: Maskulinitet – Kompromisslös – Mod.
Detta är målsättningen, så inspirationen och namnet kommer från historierna om krigarfolket: Spartanerna. Dock så slutar det inte där, för; ”the design is formed after and adjusted to what we believe that the modern Spartan of today, would wear on his wrist”.
Deras kultur centrerade runt idealet av speciella män: intelligenta, disciplinerade, rättvisa, kraftfulla, ärliga och starka/muskulösa.
Spartos är inte bara ett klockmärke, utan det symboliserar även en livsstil där beslutsamhet, självförtroende och att ta hand om både kropp och själ är essensen. En Spartos-klocka är en daglig påminnelse om att släppa loss sin inre krigarmentalitet och att välkomna nya utmaningar med öppna armar och utan fruktan. Klockorna från Spartos är häftiga, unika och ligger i framkant när det gäller modern design och maxad maskulinitet. Alla kollektioner har unika detaljer och spännande formgivningskombinationer som sällan ses hos andra märken, i samma prisklass. Med deras unika uttryck så kan de fylla dig med extra självförtroende och förståelsen att du har rätt att gå rakryggad och stolt, som en spartan från förr – som ägde... både generellt samt den plats som han tog upp.
Spartos är inte diskret, så du kommer att dra till dig uppmärksamhet... för Spartos förtjänar uppmärksamhet – och det gör du också! Valuta för pengarna får man, eftersom Spartos anser att alla ska ha råd att få vara häftiga... krigare – spartaner.

Klockgiganten.se är en officiell återförsäljare av klockor från Spartos. Vi saluför enbart äkta produkter som kommer med giltig garanti, och du kan därför handla tryggt via vår e-butik.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;