SK Shengke-klockor

Vacker design, oavsett om minimalism eller ej. Att leka med proportioner kan ge spännande effekter, som t.ex. hos klockorna där markörerna blir större ju närmare "6" som de kommer - eller de modeller som bara har visare och logotyp. Vissa är så lekfulla att det fullständigt omkullkastar begreppet "normalt", när det kommer till form och placering. Ett mycket lekfullt märke: SK Shengke - vackra klockor till vackra priser.

Klockgiganten.se är en auktoriserad återförsäljare av klockor från SK Shengke, och eftersom vi enbart säljer produkter från de märken som har utsett oss till deras återförsäljare, så kan du vara säker på att produkterna är äkta och kvalitetstestade; kommer med giltig garanti och med tillgång till officiell service. Du är välkommen att fråga vår kunniga kundtjänst om alla "våra" märken och klockor.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Urverk
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

5 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

5 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg