Pulsar

Pulsar klockor

Pulsar är ett amerikanskt märke som skapades 1968, och har sedan dess vuxit till ett av de största amerikanska klockmärkena. 1978 blev Pulsar uppköpt av Seiko Watch Corporation, företaget bakom de populära Seikoklockorna. Det betyder bland annat att Seikos kvalitetsurverk, finns i de flesta Pulsar-klockor, dock till ett lägre pris. Pulsar gör en rad olika klockor som säljs över hela världen, de tänker kreativt och det finns därför en Pulsar klocka till varje tillfälle. Märket har vuxit till sig i Europa de senaste åren, och vi kommer i framtiden att se ännu mer fokus på Pulsar-klockor. Alla Pulsar-klockor levereras i en fin Pulsar klockpåse, med manual - precis som hos din lokala klockbutik. Nedanför finner du vårt urval av Pulsars klockor, och längst ned på sidan kan du läsa mer om Pulsarmärket och om den garanti som medföljer alla klockorna.

Pulsars historia

Mannen bakom Pulsar klockor, Roger Riehl, uppfann Pulsar redan år 1968, och på den tiden krävde klockan en 5-6 volts strömförsörjning för att fungera. Robert Riehl fick snabbt upp ögonen för LED-teknologin och med hjälp av CMOS-teknologin började han att utveckla det mer avancerade "Synchronar” urverken som var mycket robust och som drevs av solenergi. "Synchronar” var klar år 1970, och sedan dess har Riehls Pulsar vuxit explosivt världen över. 1975 introducerade Pulsar en klocka med inbyggd kalkulator, och 3 år senare, 1978, övertog Seiko Watch Corporation märket. Efter att Seiko övertog företaget skedde en rad förändringar och nya designer och funktioner lanserades på den amerikanska marknaden. I dag är Pulsar ett av de ledande klockmärkena på den amerikanska marknaden.

Pulsar sponsrar

Pulsar är stolta över att vara den officiella time-partnern för "BP Ford Abu Dhabi World Rally Team”. Partnerskapet innebär att Pulsar arbetar samman med ett av de bästa World Rally Championshiplagen i världen. Pulsar serien "The Sahara Collection” är också specialdesignad för just detta partnerskap.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Pulsar klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;