Pierre Lannier-klockor

Pierre Lannier är en historisk fransk urmakare. En av de få franska urmakare som har överlevt globaliseringen, och mycket av tillverkningen sker fortfarande, stadigt, i Frankrike. Företaget är familjägt, nu inne på andra generationen, och är baserat i Alsace-regionen. Historiskt sett så har klockorna varit smyckes-armbandsklockor, med olika urverk, utrustade med antingen automatiska eller kvartsurverk - så det borde finnas något för allas tycke och smak.

De fantastiska klockorna har en unik formgivning, oavsett om det är med den fantastiska urskivan i Eolia-kollektionen, eller med de vackra Swarovski-stenarna i Cristal-kollektionen. Nedanstående video ger en inblick i formgivningen och tillverkningsprocessen som klockorna har genomgått.

Klockgiganten.se är utsedda till auktoriserad återförsäljare av Pierre Lannier, vilket innebär att du tryggt kan köpa deras klockor från oss. Pierre Lannier står för äktheten och kvaliteten hos klockorna som vi salurför, och de kommer med officiell garanti. Om du har några frågor, så tveka inte att kontakta oss.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Vattenskydd
Diameter
Pris
Typ av spänne

10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg