Nethuns

Det etruskiska riket bestod av den norra delen av Italiens västkust, med början strax ovanför Rom. De sista hundratals åren av deras rike så hade de kontroll över större delen av norra Italien, men... deras långa kustremsa var väsentlig för dem, och då de också levde några hundratals år före Kristus, så är de tinte konstigt att de hade många gudar och att en av dem var "vattenguden". Just denna guds namn var: Nethuns (i romersk mytologi: Neptunus (Nepthune). Med det sagt, så låt oss kasta oss i och gå till botten med den aktuella historien...

Nethuns första modell svepte över världen 2015, och om du kollar på den (Nethuns BRONZO), så kan du se att den till och med ger intrycket av en dykarhjälm. Den är gjord av en legering av koppar och tenn, vilket innebär att den kommer att bli vackrare med åldern, men... 2015 är länge sedan nu och fler klockor har bragts till ytan sedan dess. En bra dykarklocka från Nethuns är perfekt när du går på djupet och väldigt snygg när du är "upptagen": Nethuns, till er tjänst!

Klockgiganten.se är en auktoriserad återförsäljare av detta märket, och eftersom vi enbart säljer produkter från de märken som har utsett oss till deras återförsäljare, så kan du vara säker på att produkterna är äkta och kvalitetstestade; kommer med giltig garanti och med tillgång till officiell service. Du är välkommen att fråga vår kunniga kundtjänst om alla "våra" märken och klockor.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

21 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering