Mini Focus

Utsökt urmakeri-hantverk borde inte vara sammankopplat med lågt pris, men... Mini Focus är inte som de flesta andra. Med enkel och personlig formgivning så har de ändå lyckats att hålla deras klockor inom en låg prisklass, trots att de erbjuder utmärkt kvalitet.

För tillfället så erbjuder de kollektioner för: Lyx, Mode/Affärsvärld, Dagligt bruk/Sport samt Minimalism. Oavsett vilken kollektion, så kommer trendigt, stiligt och moderiktigt med märket.


Klockgiganten.se är en auktoriserad återförsäljare av detta märket, och eftersom vi enbart säljer produkter från de märken som har utsett oss till deras återförsäljare, så kan du vara säker på att produkterna är äkta och kvalitetstestade; kommer med giltig garanti och med tillgång till officiell service. Du är välkommen att fråga vår kunniga kundtjänst om alla "våra" märken och klockor.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Datumvisning

10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

10 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg