Maserati

Till skillnad från många klockor som tillverkas under ett bilmärke, så samarbetar firman bakom Maserati-klockorna, tätt med biltillverkaren Maserati. Detta kommer tydligt till uttryck i klockorna, vars inspiration och formgivning är tagen från både bilarna och båtarna som Maserati tillverkar. Många av klockorna tillverkas i "Limited Edtition", och oftast då med speciella material, enbart för dessa. Logotypen, är omisskännlig, så ingen tvivel om kopplingen dem emellan.

I videon härunder så presenterar Maserati Collection den känsla som de försöker att skapa, med sina klockor. Återigen, så kommer du att kunna se den tydliga kopplingen mellan klockan och bilen.

Klockgiganten.se är officiell återförsäljare av Maserati-klockor.
Det innebär att klockorna som vi säljer är äkta, kvalitetstestade samt kommer med giltig garanti och officiell service!
Stigande ordning

41 artiklar

Maserati: nyheter 2019

Nedanstående video introducerar den vackra kollektionen för "våren 2019", som inkluderar tre speciella utgåvor som är väldigt exklusiva och tillverkade i begränsat antal. Liksom de tidigare kollektionerna så är det Maserati-bilarna som är inspirationskällan, för även om det är en känd italiensk urtillverkare som designar klockorna, så gör de det i nära samverkan med bil-märket och båt-märket.

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Stigande ordning

41 artiklar

  Laddar...