Kronaby
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

Artiklar 1-48 av 50

Sätt stigande sortering

Connected, never distracted

Som de flesta av oss nog redan känner till, så är ibland "uppkopplad" samma sak som "distraherad". Kronaby vill skapa tydligare gränser mellan de två, och deras slogan är: "Connected, never distracted". Kronabys Smartwatch ger dig möjlighet att själv filtrera notifikationer, till den grad så att du kan ställa in från vem, eller om vad, som du vill få notiser om.

Kronaby har skapat flertalet filmer som visar hur du kan kan vara uppkopplad utan att bli distraherad. Här visar vi en av de filmerna, som visar hur du gör.

Det är enkelt att koppla ihop Kronaby-klockan med din Smartphone.

Kronaby kombinerar modern teknologi med traditionell formgivning. Utöver att visa tiden, så kan du även se hur mycket du rör dig, vad klockan är i andra tidszoner eller hur långt det är kvar till kvällsmat. Du bestämmer själv från vem och vad för notifikationer som kommer fram. Olika sorters vibrationer berättar vilken sorts notifikation som du har fått, så du kan avgöra hur bråttom det är att titta närmare på den.

I filmen här under får du en snabb genomgång av hur enkelt du ändrar klockans funktioner.

Elegant mesharmband - Kronaby Rose Mesh Bracelet 18mm A1000-0671
Kronaby Rose Mesh Bracelet 18mm BA04301
Vårt pris 999 kr Pris 1 199 kr
Mer information
Läderarmband som säljs utan klocka - Kronaby Brown Leather 20mm BC10783
Kronaby Brown Leather 20mm BC10783
Vårt pris 699 kr Pris 799 kr
Mer information
Läderarmband som säljs separat - Kronaby Brown Leather 20mm BC10784
Kronaby Brown Leather 20mm BC10784
Vårt pris 699 kr Pris 799 kr
Mer information
Ett armband av brunt läder - Kronaby Brown Leather 22mm BC10805
Kronaby Brown Leather 22mm BC10805
Vårt pris 699 kr Pris 799 kr
Mer information
Sida
per sida

Kronaby Hybridklockor

Det svenska märket Kronaby har skapat smarta hybridklockor som har satt prägel på urmarknaden även utanför Sveriges gränser. Klockorna utmärker sig med sin formgivning, och för sina fantastiska (användarvänliga) funktioner. Klockornas mjukvara uppdateras löpande, så det är enbart fantasin som sätter gränser för funktionaliteten. Kronabys hantverk är av högsta kvalitet. I videon härunder så får du en kort presentation av vad Kronaby har att erbjuda dig:

Hos Klockgiganten.se är vi stolta över att få vara auktoriserad återförsäljare av Kronaby klockor. Det garanterar att klockorna är äkta, kommer med officiell service och garanti - samt är kvalitetstestade.

 

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;