Boss Orange-klockor

Boss Orange från det tysta designmärket Hugo Boss präglar en yngre och färggladare stil än den traditionella och konservativa look som Hugo Boss vanligen är känd för. Klockorna från Boss Orange är en blandning av kontrasterande färger med innovativa material, ofta med orange detaljer som ger ett unikt utseende som garanterat väcker uppmärksamhet. Den tyska kvalitén är genomgående i alla modeller och skapar en lyxig anda som lyckligtvis inte återspeglas i priset. Med Boss Orange får du en modern klocka i sublim kvalitet från en av världens stora designer till ett mycket rimligt pris.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Hugo Boss klockor. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100 % äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Märke
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Diameter
Tjocklek
Pris

4 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;