Fossil
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

12 artiklar

Sätt stigande sortering

Komplettera din garderob med den perfekta Fossil-klockan

Om du gillar traditionell stil så har Fossil ett fantastiskt utbud av klassiska klockor med läderarmband eller armband i rostfritt stål. Den klassiska Fossil-klockan är perfekt för professionella på alla nivåer och sätt, och passar till alla sorters kläder... vare sig strikt eller "löst och ledigt". Välj det utseende som matchar din stil/garderob, med Fossils stora utbud av olika material och färger.

Glöm inte bort att klockan kan vara ett av dina smycken och kan harmonisera väl med andra smycken. Till den sportiga typen så kanske silikon är det perfekta valet? Det går snabbt och enkelt att rengöra klockan - och det är ett material som sitter lätt och behagligt på din handled... perfekt när du håller på med sport/fysiska aktiviteter. Vill du vara "online", så har Fossil många vackra Fossil smartwatch, som har alla de funktioner som du har nytta av, på din handled. Oavsett vilken Fossil-klocka som du väljer, så får du en som passar perfekt för dig... säsong efter säsong  - och glöm inte bort att du kan ha extra armband för att anpassa klockans utseende till olika tillställningar.

per sida

Fossil klockor


I Texas, 1984, startade Tom & Kosta Kartsotis företaget Overseas Products International, vars målsättning var att introducera klockor som placerade sig mellan oattraktivt billig och fashionabelt dyrt. De ville erbjuda hög kvalitet, vacker och moderiktig formgivning - till överkomligt pris.

Från Hong Kong tog Tom med sig tre kollektioner, två Swatch-aktiga och en retro. Retro-kollektionen döptes till Fossil, som de också brukade kalla sin pappa. Eftersom marknaden var så mättad av Swatch så fanns det inget intresse för de två Swatch-aktiga kollektionerna, men... retro-klockorna såldes ut snabbt. Framgångsreceptet var givet, och i samband med det så ändrades företagsnamnet till Fossil.

I början av 90-talet så började Fossil även att sälja andra produkter, och 2001 så startade deras uppköp av andra märken. Då var det schweiziska Zodiac, och därefter så har även Michele Watch, Skagen Designs och Misfit köpts upp. Kvalitet, Mode och Kul är filosofin bakom Fossils produkter, och "Bättre tillsammans" (Greater together) är deras ledord.

Fossil är måhända mest kända som ett mode-märke, men glöm inte bort att de även tänjer gränser. Deras "Wrist net" samt Kaleido, för att nämna två innovativa kollektioner.

Klockgiganten.se är officiell återförsäljare för Fossil, och vi har över 100 av deras modeller i eget lager. Vi ger prisgaranti på alla våra klockor, så om du hittar din Fossil billigare hos någon annan auktoriserad återförsäljare, och ger oss möjlighet att bekräfta det - så matchar vi deras pris.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;