Dyrberg/Kern klockor

Det danska klock- och smyckes varumärket Dyrberg/Kern är det perfekta valet för den moderna, självsäkra kvinnan som vill ha en klocka som tydligt uttrycker hennes personliga stil och skönhet. Dyrberg/Kern skapar sofistikerade och moderna klockor och smycken, där kvalitet, innovation och design står i fokus. Konceptet för Dyrberg/Kern klockor är enkelt - klockorna måste vara lika vackra som ett smycke. Inspiration tas från materialtrender och det senaste modet. Pärlor, stenar och kristaller kommer från världens alla hörn, till exempel Italien, Kina och Afrika. Dyrberg/Kern skapar unika och snygga produkter, som har blivit mycket populära och välkända över hela världen. Som officiell återförsäljare av Dyrberg/Kern, erbjuder vi ett brett utbud av ett mycket exklusivt märke.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Dyrberg/Kern klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

6 artiklar

Sätt stigande sortering
Damklocka i stål med svart urtavla och roséguldig färg - Dyrberg Kern Exelencia
Dyrberg/Kern Exelencia SM 4R4 336022
Vårt pris 1 299 kr Pris 2 599 kr
Details
Kvartsur med läderarmband - Dyrberg/Kern Primary SL 4G4 350206
Dyrberg/Kern Primary SL 4G4 350206
Vårt pris 1 465 kr Pris 1 831 kr
Details
En feminin klocka med snygga detaljer - Dyrberg Kern PANORAMA-SM-1G1
Dyrberg/Kern Panorama SM 1G1
Vårt pris 1 144 kr Pris 2 299 kr
Details
per sida

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;