Dyrberg/Kern klockor

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Färg på urtavla
Färg på boett
Diameter
Tjocklek
Pris

2 artiklar

Sätt stigande sortering
Damklocka med guldig ram och svart läderrem - Dyrberg Kern Privilegia
Dyrberg/Kern Privilegia SL 4G5 337517
Vårt pris 1 699 kr Pris 2 099 kr
Mer information
Dyrberg Kern Splendid
Dyrberg Kern Splendid
Vårt pris 1 199 kr Pris 1 499 kr
Mer information
per sida

Det danska klock- och smyckes varumärket Dyrberg/Kern är det perfekta valet för den moderna, självsäkra kvinnan som vill ha en klocka som tydligt uttrycker hennes personliga stil och skönhet. Dyrberg/Kern skapar sofistikerade och moderna klockor och smycken, där kvalitet, innovation och design står i fokus. Konceptet för Dyrberg/Kern klockor är enkelt - klockorna måste vara lika vackra som ett smycke. Inspiration tas från materialtrender och det senaste modet. Pärlor, stenar och kristaller kommer från världens alla hörn, till exempel Italien, Kina och Afrika. Dyrberg/Kern skapar unika och snygga produkter, som har blivit mycket populära och välkända över hela världen. Som officiell återförsäljare av Dyrberg/Kern, erbjuder vi ett brett utbud av ett mycket exklusivt märke.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Dyrberg/Kern klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;