Daniel Wellington herrklockor

Daniel Wellington herrklockor

Daniel Wellington är ett klockmärke som erbjuder klockor i klassisk och tidlös design. Märket är inspirerat av mannen med samma namn; Hr. Wellington, en brittisk gentleman med sinne för stil. Hr. Wellington använde nämligen gamla Natoremmar i kombination med sina Rolex klockor. Detta blev inspirationen som ligger till grund för Daniel Wellington klockornas minimalistiska och stilrena design. Om du önskar en "preppy"-inspirerad klocka som kan användas till alla tillfällen så är Daniel Wellington klockorna den perfekta accessoaren.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Daniel Wellington klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg