Cluse klockor - Take Time For Doing Nothing

Cluse riktar sig till de som finner det vackra i minimalistisk och enkel formgivning. För Cluse är "enkel" inte samma som som att vara "simpel", utan att anspråkslöst vara jordnära, sofistikerad och tro på sig själv. Det handlar om att kunna distansiera sig från distraktioner, och fokusera på det essentiella, det viktiga i livet.

Med detta som grund så har Cluse skapat dessa fantastiska klockor, som representerar elegans och minimalism. En klocka från Cluse är inte enbart för att hålla koll på tiden, utan för att definiera de bästa tidpunkterna under din dag.

Klockgiganten.se är utsedda till officiell återförsäljare av Cluse klockor. Detta garanterar att klockan är äkta samt kommer med officiell garanti och rätt till officiell service.

 

Stigande ordning

12 artiklar

Mixa och matcha din Cluse-klocka!

Det är otroligt enkelt att byta armband på din Cluse-klocka. Oavsett om ditt armband är slitet eller om du vill ha ett nytt utseende, så går det både snabbt och enkelt att byta det.

I stället för att investera i flera Cluse-klockor, så kan du ha en klocka med ett stort utbud av armband. I videon här under så kan du se, och instrueras, hur enkelt du själv byter armbandet.

Stigande ordning

12 artiklar

  Laddar...