Citizen
Laddar...
Handla enligt

Artiklar 1-48 av 309

Sätt stigande sortering

Eco-drive-teknologin från Citizen

Citizen är känt för många teknologiska framsteg inom urmakeri, och deras Eco-drive är troligtvis deras mest välkända. Eco-drive möjliggör att inte bara tillgodogöra sig energi från solljus, utan även från konstgjorda ljuskällor. Även en extremt låg nivå av ljus är tillräckligt för att ladda cellen i klockan, och den effektiviteten är så hög - så batteriet behöver aldrig bytas ut.

Våra klockor med Eco-Drive-teknologi ser du här. Se gärna också deras video, som handlar om deras Eco-drive, här:


Lätt, tålig samt skonsam för huden - Citizen Super Titanium

Utöver Eco-drive så är Citizen även kända för sina "super titanium"-klockor. Citizens förädling och bearbetning av materialets extraordinära styrka och låga vikt, samt de generellt skonsamma egenskaper som titanium erbjuder, har starkt bidragit till varför Super Titanium-klockorna är så kända. Härunder kan du fördjupa dig i varför Citizen använder titanium, och kanske övertygar den videon dig om att din nästa klocka ska bli en Citizen Super Titanium.

Se hela vårt utbud av Super Titanium-klockor här.

Citizen FD2032-55A
Citizen FD2032-55A
Vårt pris 2 799 kr Pris 3 899 kr
Mer information
Sida
per sida

Citizen klockor - Better Starts Now

Citizen är en av världens mest ikoniska och största urmakare. Detta japanska märke har investerat i en mycket stor utvecklingsavdelning, som konstant försöker att förbättra existerande teknologi samt tillverkningsmetoder.

I denna korta presentationsvideo så framhäver Citizen några av sina egna teknologiska framsteg, nya som gamla.


Deras slogan: "Better Starts Now" är ett passande påstående som kännetecknar de kärnvärden som Citizen har, och som har bidragit till deras status som en av de mest innovativa företagen inom branschen, bland både urmakare och fackfolk.

Vi är stolta över att vara officiell återförsäljare av Citizens klockor, och det garanterar våra kunder att klockan som vi säljer är äkta, kommer med giltig garanti samt är berättigad till Citizens officiella service.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;