Bulova

Officiell återförsäljare av klockor från Bulova

Bulova etablerades redan 1875, av Joseph Bulova, och är i dag ett av de mest traditionsrika märken som vi saluför i vår nätbutik. Bulova har alltid erbjudit extraordinär kvalitet och spännande innovation.

Det senaste beviset på deras innovativa kreativitet är deras unika Ultra High Frequency (UHF) urverk, som är världens mest exakta kvarts-urverk. I motsats till andra kvartsur så har den en glidande sekundvisare, vars banbrytande teknologi presenteras i denna videofilm.

Utöver teknologisk innovation och klassisk elegant formgivning, så har Bulova en lång tradition av att använda sig av handsatta diamanter, främst i deras damur. Bulova passar finsmakaren som önskar ypperlig kvalitet, elegans, innovation, tradition och historia.

KlockGiganten.se är auktoriserad återförsäljare av klockor från Bulova. Detta garanterar att klockan som du köper från oss är äkta och nytillverkad. Klockan kommer med giltig garanti, som är stämplad - och garanterar dig officiell Bulova-service.

Stigande ordning

1-48 of 66

Sida:
  1. 1
  2. 2

Världens första böjda kronograf

Bulova har sedan starten stått för flera teknologiska framsteg inom urmakeri-branschen. För några år sedan så lanserade Bulova sin kollektion med böjda boetter, som tack vare den formgivning ligger perfekt runt handleden. Namnet på kollektionen är passande nog: Bulova Curv, och består nu av många olika varianter för både män och kvinnor.

Se vårt aktuella utbud av Bulova Curv-klockor genom att klicka här, eller avnjut först den mäktiga videofilmen härunder.

Rubaiyat: exklusiva Bulova-klockor för kvinnor

1917 lanserades Bulovas första damur, och dess namn var Rubaiyat. Nu, 100 år senare, så har Bulova lanserat en elegant kollektion av exklusiva damur under samma namn: Rubaiyat-kollektionen. Alla dessa klockor är formgivna med handsatta diamanter, och på baksidan är deras "goddess of time" ingraverat. På toppen av boetten är en vacker Cabochon-pärla placerad på kronan.

Se gärna den vackra Rubaiyat-presentationsvideon härunder, eller klicka här för att se vårt aktuella utbud av damklockor i Bulovas Rubaiyat-kollektion.

Stigande ordning

1-48 of 66

Sida:
  1. 1
  2. 2
  Laddar...