Bulova

Officiell återförsäljare av klockor från Bulova

Bulova etablerades redan 1875, av Joseph Bulova, och är i dag ett av de mest traditionsrika märken som vi saluför i vår nätbutik. Bulova har alltid erbjudit extraordinär kvalitet och spännande innovation.

Det senaste beviset på deras innovativa kreativitet är deras unika Ultra High Frequency (UHF) urverk, som är världens mest exakta kvarts-urverk. I motsats till andra kvartsur så har den en glidande sekundvisare, vars banbrytande teknologi presenteras i denna videofilm.

Utöver teknologisk innovation och klassisk elegant formgivning, så har Bulova en lång tradition av att använda sig av handsatta diamanter, främst i deras damur. Bulova passar finsmakaren som önskar ypperlig kvalitet, elegans, innovation, tradition och historia.

KlockGiganten.se är auktoriserad återförsäljare av klockor från Bulova. Detta garanterar att klockan som du köper från oss är äkta och nytillverkad. Klockan kommer med giltig garanti, som är stämplad - och garanterar dig officiell Bulova-service.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Glastyp
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Datumvisning

2 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

2 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg