Bulbul

Bulbul klockor

Bulbul är ett nytt danskt designmärke, som producerar moderiktiga klockor. Märket grundades i Köpenhamn år 2013 och sedan dess har efterfrågan på de innovativa klockorna konstant ökat, vilket har lett till att Bulbuls klockor redan kan köpas i hela fyra kontinenter. Hos Bulbul står design och kreativitet i fokus och företaget arbetar därför endast med noga utvalda och handplockade designers. Med en klocka från Bulbul får du inte bara en stilig designklocka - utan du får även en klocka där kvaliteten är i topp. Alla klockor produceras med ett äkta schweiziskt urverk, safirglas och alla läderremmar är gjorda av äkta italienskt läder. Bulbul är med andra ord ett givet val för dig som önskar en klocka som skiljer sig från mängden, och där både kvalitet och design är i topp.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Bulbul i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

4 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

4 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg