Armani Exchange

Armani Exchange

Året var 1991 då Armani lanserade undermärket: Armani Exchange. Armani är nog mest känt för sina skräddarsydda kostymer (otrolig kvalitet och hantverk), men för att nå en yngre publik så lanserade de då deras framgångsrika klockor... som alltid är moderna och passar de ungas livsstil. Urban livsstil och musikkultur definierar designen. 1994 så köpte Ong Beng Seng (från Singapore) in sig i märket för att hjälpa till med distribution och försäljning, speciellt i Nordamerika. 2014 så köpte Armani-koncernen ut Ong Beng Seng, för att återigen äga 100% av märket. Från huvudsätet i Milano styrs all Armani-produktion, och parallellerna mellan alla deras undermärken är tydliga - vilket är väldigt viktigt för Armani; för de vill att deras själ ska synas överallt. Det var en av orsakerna till att de återtog full kontroll över "Exchange", och den andra orsaken är för att veta att likheterna mellan den mer ungdomliga "Exchange" och deras "Emporio" är väldigt tydliga..

Armani Exchanges urkollektion erbjuder vacker formgivning och indistruell stil. Lika rätt i betongparken som i neonstaden!

Som auktoriserad svensk återförsäljare av klockor från Armani Exchange, så kan du tryggt handla din klocka hos oss. Armani står för garanti och äkthet, och Klockgiganten.se har utbudet, priserna, snabb leverans och hjälpsam kundtjänst, så tveka inte att kontakta oss, för nöjda kunder är återkommande kunder - och det är vår målsättning: Kundtjänst

Stigande ordning

1-48 of 55

Sida:
  1. 1
  2. 2

Armani Exchange - New Energy, Same Spirit

Armani Exchange har samma grundinställning som resten av Armani-produkterna - oöverträffbar kvalitet. Dock så har Armani Exchange fört in en ny energi i märket, ungdomlig energi - som riktar sig mot och lämpar sig för ungdomar och unga vuxna. Högkvalitativt stål och läderarmband enligt italiensk standard. När man klär sig med en Armani Exchange, så är man antingen moderiktig eller moderiktig och trendskapande.

Både för honom och henne

Armani Exchanges läckra kvalitetsklockor tillverkas för både honom och henne.. Det är alltså möjligt att hitta den perfekta gåvan här, oavsett om det är till dig, eller till någon som du tycker är värd en Armani Exchange. De moderiktiga armbandsklockorna har glamor nog för att utmärka sig, formgivning som lämpar sig väl för unga vuxna och attityd som passar väl ihop även med skateboardåkare och andra tuffa livsstilssporter. Perfekt balans mellan klassiskt och häftigt, passar i alla sammanhang.

Stigande ordning

1-48 of 55

Sida:
  1. 1
  2. 2
  Laddar...